Gå til hovedinnhold

Boble eller en vakker svart svane?

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Kursen på bitcoin har nådd nøkkeltallsoversikten på DN.no og E24 . Ingen tvil om at kryptovaluta er «den nye vinen». Men, på samme måte som ingen midt på 90-tallet skjønte rekkevidden av og mulighetene internett ga, representerer kryptovaluta og blokkjeder grensesprengende teknologi som åpner for en helt ny verden innen finansiell infrastruktur.

Blokkjedeteknologi er faktisk noe så hyggelig som en positiv svart svane. Noe upredikerbart som ingen har tenkt på, med potensielle dramatiske konsekvenser. At kursutviklingen på noen av kryptovalutaene ligner på bobler, på samme måte som den ville prisingen av selskaper på 90-tallet som «drev med» internett, endrer ikke det spennende potensialet i kryptovalutaer som alternativ til dagens pengesystem.

Ha en svantastisk helg.

SE HOLBERGGRAFENE

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer