Gå til hovedinnhold

Fondsrådgiveren.

Din skreddersydde fondsportefølje.

Ta sparingen din til nye høyder.

Det kan være utfordrende å finne frem blant over 800 fond. Derfor finnes fondsrådgiveren, tjenesten som gir deg et forslag til en portefølje basert på dine behov.

Gratis fondsrådgivning tilpasset deg.
Fondsrådgiveren hjelper deg å finne rett risikonivå for dine langsiktige investeringer. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål for å få et personlig forslag på fond som øker sjansen for at pengene dine vokser.

  • Skreddersydd forslag på et par minutter.
  • Spar i våre utvalgte fond.
  • Gratis å bruke.

Slik foregår det.

Svar på et antall spørsmål.

Svarene dine hjelper oss å forstå risikonivået ditt.

Skreddersydd forslag.

Her presenteres porteføljen din med en balansert miks av ulike fond ut ifra risikonivå.

Kjøp fond.

Nå kan du begynne å spare i porteføljen med de individuellt utvalgte fondene.

Spørsmål og svar.

Ja, hvis du vil spare regelmessig i et eller flere av fondene Fondsrådgiveren har foreslått kan du opprette månedlig sparing.

Det koster ingenting å bruke fondsrådgiveren og fondene den foreslår har samme forvaltningsavgift som vanlig. Forvaltningsavgiften vises før du bestemmer deg for hvilket eller hvilke fond du vil investere i,

Utvalget i fond baseres på de aktivt forvaltede fondene som vi anser har størst mulighet for å prestere best innen sin kategori. Utvalget er satt sammen av et team med uavhengige analytikere og er basert på strenge krav og grundig kvalitetskontroll. Dersom det finnes mer en ett fond i en kategori velges fondet med lavest forvaltningsavgift i porteføljen til fondsrådgiveren.

For at vi skal kunne gi deg råd må vi stille et par spørsmål til deg om finansielle mål, risikovillighet og kunnskap. Basert på disse spørsmålene gjøres det også en sikkerhetsvurdering. Ut i fra disse vurderingene kan vi tilby deg en portefølje som passer målene dine utifra risikovillighet og kunnskap.

Informasjon om plasseringsforslagene.

Utvalget av fond er basert på en analyse av hele Nordnets fondstilbud.

Ved lov betraktes ikke fondsrådgiveren som uavhengig rådgivning. Dette skyldes at Nordnet mottar provisjon på noen av fondene som inngår i fondsrådgiverens plasseringsforslag. Fondsrådgiveren kan også inneholde fond som forvaltes av selskaper med nær tilknytning til Nordnet.

Rådgivningen er basert på svarene dine. Nordnet gjør ingen oppfølging eller tilpassing basert på endrede forhold. Dersom forholdene eller forutsetningene dine endres anbefaler vi at du gjennomfører fondsrådgivningen igjen.