Gå til hovedinnhold

Mest populære rente-ETFer.


Rente-ETFer.

For deg som er på utkikk etter en alternativ eksponering til aksjemarkeder, finner du her et bredt spekter av rente-ETFer. Du eksponerer deg dermed mot utlån til både stater og selskaper. Jo høyere kredittrisiko et selskap har, desto mer risikabel er investeringen. Men det innebærer selvfølgelig også muligheten for høyere avkastning. Utlån til stater er normalt sett betydelig mindre risikable. For å hjelpe deg med å finne noen interessante ETFer, så har vi samlet topplister over Nordnet-kundenes favoritter.

Les mer om investeringer i ETFer.

Tre fordeler med rente-ETFer.

  • Enkel måte å få eksponering mot renter

  • Lave kostnader

  • Enkel måte å diversifisere en portefølje med stor aksjeeksponering


Mest populære rente-ETFer hos Nordnet.

High yield og vekstmarkeder.

Selskaper med en lav kredittvurdering kalles for high yield. Investeringer i dette segmentet innebærer betydelig høyere risiko, men til gjengjeld muligheten for høyere avkastning. Det samme gjelder for vekstmarkeder.

Dette er et betalt samarbeid med Xtrackers, DWS Group.

Invester med diversifisering.
Xtrackers CORE-ETFer.

ETFer med direkte replikering til lave kostnader.


Les mer om Xtrackers ETFer

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på handelssiden til fondet.