Gå til hovedinnhold

Ukesoppdatering: Verdi NTNU

Gruppebilde

Det er har vært en helt grei uke for Verdi i Skoleduellen, med en samlet oppgang på godt over en prosent.

Cadeler, en av favorittene våre, steg 5% denne uken. De signerte torsdag en kontrakt med Ørsted. Så langt har vi hatt en oppgang i Cadeler på nær 25%, og vi tror dette skyldes at markedet har blitt klar over hvor billig dette ESG-selskapet har vært priset. Vi mener de har mer å gå på, til tross for den store oppgangen de siste ukene. Vi kommer derfor til å beholde Cadeler i porteføljen fremover.

En annen aksje som steg er AF Gruppen. De steg en halv prosent etter at det ble vedtatt et utbytte på 4kr per aksje som følge av den sterke finansielle situasjonen deres.

Vi var litt uheldige da vi tok inn Norske Skog i porteføljen vår for noen uker siden, ettersom de dagen etter falt kraftig etter nyheter om store kostnader for fornybarsatsingen deres Circa Group. Nå begynner heldigvis aksjen å bevege på seg i positiv retning, den har steget 10% denne uken – godt hjulpet av en svært positiv artikkel fra Finansavisen på fredag. Totalt har vi nå en oppgang på litt over tre prosent i Norske Skog.

AqualisBraemar Loc falt nesten to prosent denne uken, noe vi mener sannsynligvis er en liten korreksjon etter en stor oppgang de siste ukene. Torsdag meldte de om kjøp av skipsdesign- og konsulentvirksomheten til Damen Shipyards Group.

Til slutt har vi Salmar som falt litt over en prosent denne uken uten nevneverdige nyheter.

Vi kommer til å gjøre endringer i porteføljen i uken som kommer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer