Gå til hovedinnhold

Hobbyinvestoren JosephineAmle – dette skjer med Shareville fremover

Du har kanskje lagt merke til at vi har intervjuet en del Shareville-medlemmer i det siste? Har du ikke fått det med deg kan du lese intervjuene med madsjohan, Sondr3, Robin_Øvrebø og SuperSune her på bloggen.

Det som gjør at Shareville kan utvikles og forbedres er de gode tilbakemeldingene medlemmene gir. Derfor har vi tatt en prat med en Nordnet-ansatt slik at vi kan få litt mer informasjon om hva som foregår bak kulissene i det sosiale forumet akkurat nå. Dette er hobbyinvestoren JosephineAmle.

Er du ikke medlem enda? Få med deg alle diskusjonene, følg de beste investorene og del dine beste tips.

Hvem er du og hva slags investor er du?

Jeg jobber som Design Researcher, og er en del av designteamet på Nordnet. Mitt daglige arbeid går ut på å ha intervjuer, observasjoner og brukervennelighetstester med kunder for å forstå hvorfor folk bruker Nordnet og hvordan vi kan forbedre produktene våre.

Jeg vil si at jeg er en litt utålmodig hobbyinvestor. Jeg liker å investere i selskaper jeg tror på, for eksempel Google fordi jeg tror på metoden deres for produktutvikling og Facebook siden de har så mange aktive brukere. Jeg følger også endel kollegaer som er flinke.

I det siste har jeg begynt å tenke mer på hva jeg støtter når jeg investerer. Jeg vil gjerne ta en opprydning i porteføljen snart og se over hvor bærekraftige investeringene mine egentlig er. Jeg vil jo helst investere i ting som bidrar til noe positivt i verden i dag! Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere har noen tips til hva jeg bør se på og hvordan jeg kan finne ut av dette.

Siden du jobber hos Nordnet, kan du si noe om hvordan Nordnet har endret seg etter at Shareville ble lansert?

Det er morsommere å jobbe på Nordnet nå når vi har Shareville. Kundene våre har fått et ansikt (eller profil om du vil). Vi kan se hva investorer snakker om og hvilke spørsmål folk har. Det føles som at vi er nærmere kundene våre nå.

Hvordan bruker du Shareville?

Jeg er inne på Shareville omtrent en gang i uken, og da for å se hva andre skriver om de aksjene jeg følger med på og å se hva kollegaene og vennene mine gjør. Det er jo mange flinke investorer der, men jeg følger mest med på folk jeg vet hvem er.

Vet du om det kommer noen nye funksjoner på Shareville fremover?

Shareville-teamet jobber på spreng for å utvikle Shareville hele tiden.

En helt konkret ting de jobber på nå er å gjøre det lettere å finne andre medlemmer ut ifra forskjellige søkekriterier. For eksempel at du kan finne medlemmer som har samme strategi som deg. Så det er bare å følge med på hva som skjer fremover.

Kan du anbefale noen grupper å delta i på Shareville?

Jeg bruker faktisk ikke grupper så mye ennå, men vi har akkurat åpnet en gruppe for oss som jobber på Norge-kontoret, som jeg tror blir gøy. Mange flinke investorer på kontoret. Ellers så digger jeg approachen til gruppen “Aktiedagis –  För oss nybörjare. Endast dumma frågor tillåts”.

Hva er din favorittfunksjon på Shareville?

Hmmm… Bortsett fra det faktum at man kan se hva de beste investorene gjør og spørre folk som er flinke om hjelp? Jeg tror min favorittfunksjon er den snakkeboblen i kontooversikten på Nordnet faktisk. Den bruker jeg mye, innimellom eier jeg verdipapirer som kan svinge en del så da er det interessant å se hva som blir skrevet om de aksjene. Ellers så bruker jeg Shareville Relax endel for fondstips til pensjonssparingen min.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer