Gå til hovedinnhold

The only way is up!

Markedet ute og hjemme gjør et rykk i dag. Om det er Trump-talen, det løpende bullmarkedet eller fraværet av negative nyheter som drar dette videre, spiller egentlig ingen rolle. Det eneste du som investor bør fokusere på, er hvordan markedet reagerer på hendelser som i natt. No-news er tydeligvis good-news, da minste motstands vei tilsynelatende er opp, akkurat nå. Det er frustrerende å stå utenfor, og enda mer slitsomt å kjempe i mot. 

Les gjerne denne artikkelen i Bloomberg om det norske oljefondet, der temaet er at Yngve Slyngstad kun må ta hensyn til to økonomier; Den amerikanske og den kinesiske!

Ettersom Kina-storyen styrker seg, trekker jeg frem et par analytikerkommentarer på Norsk Hydro. Først og fremst er det ingen økning på tilbudssiden utenfor Kina, dette til tross for at etterspørselen øker. Det ventes også at Kinesiske myndigheter vil legge restriksjoner på egen produksjon av miljøhensyn. Alt i alt betyr det et meget sunt marked for aluminaprodukter de neste to årene. Personlig har jeg vært negativ til denne aksjen i fem år, frem til i fjor sommer, når prisene begynte bevege seg nordover.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer