Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Belåning og shorthandel

Vilkår for Intradagskreditt

Kontoverdien må være minst 10 000 NOK før en intradagskreditt kan aktiviseres. Intradagskreditt utgjør opp til 100% av kontoens egenkapital, dog maksimalt 3 000 000 NOK.

Intradagskreditten kan aldri utnyttes over natten. Det er ditt ansvar å regulere utnyttet intradagskreditt senest ved dagens slutt.

Søk om Intradagskreditt her.

Koster Intradagskreditt noe?

Intradagskreditt er kostnadsfritt. Du kan benytte intradagskreditten din som et kostnadsfritt lån samme dag, uten rente eller administrasjonsgebyr.

Hva skjer om jeg låner lenger en samme dag?

Dersom utnyttet intradagskreditt ikke reguleres innen aksjemarkedet stenger vil den overbelåning som kan oppstå som følge av dette håndteres i henhold til de regler som Nordnet har for overbelåning. En omprøving av intradagskreditten vil samtidig gjøres av Nordnet.

Vi er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skade som følge av de handlinger Nordnet kan iverksette som følge av at kunden ikke regulerer intradagskreditten ved dagens slutt. For slike handlinger har vi rett til å ta en avgift i henhold til prislisten.

Mer om

Belåning og shorthandel

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.