Flytt verdipapirer til Nordnet

Opp

Del:

Flytt verdipapirer - kostnadsfritt

Når du samler alle verdipapir på ett sted blir det enklere å holde oversikt over posisjonene dine, det blir billigere og det gjør skatterapporteringen enklere.

Vi vet at det kan være både slitsomt og krevende å flytte. Derfor får du som Nordnet-kunde kostnadsfri flyttehjelp av aksjer og andre verdipapir.

Få oversikt over hvordan du kan flytte verdipapirene dine selv eller kontakt oss i kontaktskjemaet nedenfor for å få hjelp.

Samle verdipapirene dine

Få full oversikt

Reduser kostnadene dine

Personlig service

Slik flytter du verdipapirer

Du kan flytte aksjer, børsnoterte fond (ETFer), pensjonsprodukter som Individuell Pensjonsavtale (IPA) og Individuell Pensjonssparing (IPS), i tillegg til kapitalforsikringer som Investeringskonto, fondskonto og Unit Link.

Slik flytter du aksjer og børsnoterte fond (ETF)

For å flytte aksjer og ETFer til oss må du fylle ut og sende oss:

Det er viktig at du fyller ut VPS-kontonummeret ditt. Dette kan du få fra banken eller meglerhuset du skal overføre fra, eller i VPS investortjenesterlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Du kan sende overføringsfullmakten via melding når du er logget innlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu, på faks eller i posten. Vi kan kun overføre aksjer til Aksje- og fondskonto og Aksjesparekonto.

Se video om hvordan du flytter aksjer og ETFer.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Slik flytter du pensjonsavtaler (IPA og IPS)

For å flytte IPA eller IPS til oss må du fylle ut og sende oss:

Det er viktig at du fyller ut hvilket selskap du har avtale hos og avtalenummeret ditt. Dette finner du på norskpensjon.nolenke til et annet nettsted (du logger inn med BankID), eller ved å ringe forsikringsselskapet ditt.

Send de originale dokumentene til: Nordnet, Postboks 302 Sentrum, 0103 Oslo

For å flytte en Investeringskonto (Unit Link/fondskonto) til oss må du fylle ut og sende oss:

Det er viktig at du fyller ut avtalenummeret ditt. Dette kan du få fra banken eller forsikringsselskapet du skal flytte fra.

Send de originale dokumentene til: Nordnet, Postboks 302 Sentrum, 0103 Oslo

Slik flytter du fond

Du kan flytte fondsandeler fra andre banker og meglerhus inn på Aksjesparekontoen din hos oss. Du kan også flytte fondsandeler fra Aksje- og fondskontoen din til Aksjesparekonto.

Du kan flytte både aksjer og fondsandeler inn på Aksjesparekonto uten at det utløser skatt i en begrenset periode frem til 31. desember 2017. Hvis du har gevinst på fondene eller aksjene dine lønner det seg å flytte dette inn på en aksjesparekonto hos oss.

Vi hjelper deg gjerne
Er du allerede kunde hos Nordnet?Bestill kostnadsfri flyttehjelp for overførsel av verdipapir

Bestill kostnadsfri flyttehjelp for overførsel av verdipapir

Vi hjelper deg med å flytte verdipapirer fra andre banker og verdipapirforetak inn på Nordnet-kontoen din. Vi tar ingen gebyrer for flyttingen, men banken eller verdipapirforetaket du flytter fra kan belaste deg en sum for overføringen.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.