Vi flytter verdipapir for deg

Opp

Del:

Nordnet flytteservice hjelper deg - kostnadsfritt

Vi vet at det kan være både slitsomt og krevende å flytte. Derfor får du som Nordnet-kunde kostnadsfri flyttehjelp av aksjer og andre verdipapir.

Når du samler alle verdipapir på ett sted blir det enklere å holde oversikt over posisjonene dine, det blir billigere og det gjør skatterapporteringen enklere.

Skal du flytte? Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for kostnadsfri flyttehjelp​

Samle verdipapirene dine

Få full oversikt

Reduser kostnadene dine

Personlig service
Er du allerede kunde hos Nordnet?Bestill kostnadsfri flyttehjelp for overførsel av verdipapir

Bestill kostnadsfri flyttehjelp for overførsel av verdipapir

Du kan helt kostnadsfritt flytte norske verdipapirer, IPA, IPS eller kapitalforsikring fra en annen bank/megler til oss. Flytt av utenlandske verdipapirer (som ikke er VPS-registerte) dekkes med opptil 500 kroner. Vi hjelper deg å samle verdipapirene dine.

Du får alt om sparing og investeringer fra A til Å ved å reservere tid med Spare-coachen vår.lenke til et annet nettsted

Disse verdipapirene kan du flytte til oss


Du kan flytte alle børsnoterte aksjer og unoterte aksjer på OTC-listenlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu, i tillegg til IPS, IPA og investeringskonto (kapitalforsikring).

Noen verdipapir kan ikke flyttes

​Du kan desverre ikke flytte normale fond, men børsnoterte fond/ETFer kan flyttes. VPS investortjenester jobber med en løsning som vil forenkle prosessen for flytting av fond, men det er usikkert når løsningen er på plass.

Noen verdipapir kan ikke flyttes, og det er ikke mulig å flytte fond fra alle banker og fondsmeglere. Er det tilfellet med dine fond, gir vi deg beskjed, og ser om vi kan finne en løsning.

Har du spørgsmål om pension, så kontakt Nordnets Kundeservice.

Slik flytter du aksjene dine selv


Du kan selvfølgelig også flytte aksjene dine enkelt selv. I videoen til høyre kan du se hvordan du gjør det.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.