Customer service

Amerikanske OTC-aksjer

Amerikanske OTC-aksjer (over the counter) er unoterte aksjer som handles på annen måte enn via en organisert handelsplass eller børs som for eksempel NYSE, AMEX eller Nasdaq. Selskap som handles på OTC trenger ikke å oppfylle de samme kravene som børsnoterte selskaper eller rapportere til den amerikanske Finansinspeksjonen (SEC).

Normalt er grunnen til at en aksje handels på OTC at selskapet ikke kan eller vil imøtekomme de kravene som stilles for å få sin aksje listet på en børs.

Handel i OTC-aksjer skjer direkte mellom banker over telefon eller via elektroniske nettverk. I dag finnes det to elektroniske lister: OTC Markets, også kjent som 'Pink Sheets' og OTC Bulletin Board der kurser på disse aksjene noteres. Av de to står kun OTC Bulletin Board under tilsyn av den amerikanske Finansinspeksjonen (SEC).

Siden det stilles veldig få krav til de aksjer som handles på OTC er handel i disse normalt forbundet med høy risiko. På grunn av dette er det ekstra viktig å innhente all tilgjengelig informasjon angående et OTC-notert selskap før man legger inn ordre.

Mer informasjon om hvordan handel med amerikanske OTC-aksjer fungerer finner du på www.otcmarkets.comlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og www.otcbb.comlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Kontakt oss

Kundeservice
23 33 30 23
Meglerbord
23 33 30 23 (tast 1)

Åpningstider Kundeservice

Mandag - Fredag
08:30 - 17:00

Åpningstider Meglerbordet

Mandag - Fredag
08:30 - 22:00

Handel i USA

Mandag - Fredag
15:30 - 22:00
Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.Les mer