Gå til hovedinnhold

Skoleduellen 2021/2022

Da var nok et år ferdig for denne gang. I løpet av høsten 2021 og våren 2022 har vi erfart både en global energi-krise og en krig i Ukraina, noe som har påvirket markedet (og vår portefølje) mye.

Vi har gjennom året sittet på rundt 7 -8 aksjer i porteføljen, og vi har hovedsakelig hatt en verdiorientert tilnærming og fokusert på aksjer vi har sett på som billige. Dette er også de aksjene vi har tjent mest på gjennom året, deriblant Austevoll Seafood og Norske Skog. Videre har vi også kjøp aksjer vi har hatt tro på i lys av dagens makrosituasjon. Her har vi nytt godt av oppgangen i oljeprisene, og vi har vært tjent med å sitte på oljeaksjer som Equinor, Aker BP og BW Energy.

Etter to år med dårlige plasseringer i skoleduellen er det deilig å endelig hevde seg litt med en femteplass. Det har vært krevende å oppnå en god dynamikk i en gruppe på 22 personer som alle har motstridene meninger og argumenter, men vi har gjort vårt beste og likevel fått det godt til.

Til tross for at det ikke ble pallplass i år har vi slått benchmark indeks med god margin og ser oss dermed fornøyde med årets innsats. Vi gleder oss allerede til neste år, hvor planen er å prestere enda bedre!

Kristine Bertelsen, Kommunikasjonsansvarlig.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
29.05.2022 15:24

Kan ikke Nordnet ha flere podcaster hver uke?