Benytt sjansen og se selskapspresentasjonen av lakseselskapet Bakkafrost

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Kanskje en av Oslo Børs beste ledelse

På mandag inviterer vi til selskapspresentasjon av lakseoppdrettsselskapet Bakkafrost. Selskapet har best marginer av alle lakseselskapene på Oslo Børs, og har en av de sterkeste ledelsene på plass. Meld deg på her. 

imagesEtter en slik selskapspresentasjon kan du på eget grunnlag danne deg et bilde av selskapets ledelse, og i tillegg høre mer om fremtiden til lakseselskapet. Spørsmålet om dagens høye laksepriser er bærekraftige gjør at spenningen i markedet er stor. Mye av grunnen til de høye prisene er lav tilbudsvekst, og ikke minst algesykdom i Chile. Hvordan balansen ser ut lenger frem i tid kan du få svar på i løpet av selskapspresentasjonen.

Jeg mener dette er en ypperlig mulighet for deg til å lære mer om selskapet, og på den måten ta bedre investeringsbeslutninger for sparepengene dine. Jeg vil også råde deg til å lese gjennom Q1-rapporten til Bakkafrost kjapt, slik at du stiller litt forberedt.

Les mer på hjemmesiden til Bakkafrost. 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
2 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
20.05.2016 16:40

Kan man se presentasjonen i reprise hvis man melder seg på?

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
24.05.2016 09:38

Hei Simen. Vi legger ut alle nettmøter og selskapspresentasjoner i ettertid på YouTube-kanalen vår. Du trenger ikke være påmeldt for å se det i reprise. Melder du deg på og følger direkte har du derimot muligheten til å stille spørsmål direkte til de som presenterer. Da får du også tilsendt en direktelink til presentasjonen i ettertid. /Pernille