Gå til hovedinnhold

Porteføljeoppdatering – Børsgruppen Kristiania

Porteføljeoppdatering – Børsgruppen Kristiania

Siden forrige porteføljeoppdatering har vi solgt oss ut av Kid og halvert vår posisjon i Lerøy. Samtidig har vi på bakgrunn av økt etterspørsel, nye kontraktsinngåelser og anbefalinger fra meglerhus, gått inn i Kongsberg Gruppen med en posisjon på ti prosent av vår portefølje.

Aker BP og BW Offshore utgjør rundt 20 prosent, og forblir inntil videre uendret. Det samme gjelder posisjonen i DNB. På tross av usikre tider innenfor bygg og anleggsbransjen har vi likevel også valgt å beholde Veidekke i vår portefølje. De siste månedene har selskapet blant annet inngått nye kontrakter med Fornebubanen (1400), Studentsamskipnaden i Agder (450) og OBOS (600) til en samlet verdi på rundt 2,45 milliarder, og med et mediankursmål på 120 kroner ser vi fremdeles en potensiell oppside i aksjekursen fra dagens nivå.

Krisander Østlie, Leder

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer