Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Oppdatering fra ledelsen i Nel og Borregaard

Vi har stadig besøk av ledelsen fra ulike selskaper på Oslo Børs i studio. I denne #pengepodden-episoden får dere først høre et utdrag fra samtalen Roger Berntsen hadde med CEO i Nel, Jon André Løkke, deretter får dere i del 2 høre Q&A-delen med CFO i Borregaard, Per Bjarne Lyngstad.

Oppdatering fra CEO i Nel, Jon André Løkke

(fra 00:47) CEO i Nel, Jon André Løkke, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Nel, med røtter tilbake til 1927, er verdens største produsent av elektrolysers (målt i totalt salg), samt ledende på hydrogen teknologi. Når det er sagt, selskapet vokser kraftig, derfor er inntjeningen ventet å bli stor først langt frem i tid. Nel er for øvrig et av de mest populære selskapene blant Nordnets kunder.

Se hele sendingen med NEL

Oppdatering fra CFO i Borregaard, Per Bjarne Lyngstad

(fra 36:35) Per Bjarne Lyngstad, CFO i Borregaard ASA, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Borregaard er en ledende produsent av nisjeprodukter innenfor biokjemi. Ut av trær produserer de ligninprodukter, spesialcellulose, vanillin, bioetanol og mikrofibrillær cellulose for en rekke bruksområder innen sektorer som landbruk og fiskeri, bygg, farmasi og kosmetikk, matvarer, batterier og biodrivstoff.

Siden børsnoteringen i 2012 har Borregaard skapt betydelige aksjonærverdier. I denne sendingen får du høre mer om framtidsutsiktene for selskapet og industrien som helhet. Det blir blant annet fokus på selskapets vekstmuligheter, hvordan kulturen i selskapet er, og hvor mye kapital og ressurser selskapet allokerer til R&D.

Se hele sendingen med Borregaard

Hør forrige episode av #pengepodden: Tar indeksfondene over verden?

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer