Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Nel

Håkon Volldal, CEO i Nel, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I disse to videoene får du alt fra dette møtet.

Nel sine røtter strekker seg tilbake til 1927 og er i dag en ledende global produsent av elektrolysører, som brukes til å produsere hydrogen fra vann. Selskapet tilbyr også en rekke løsninger for hydrogenproduksjon, lagring og distribusjon, og jobber for å utvikle teknologier som vil bidra til å øke bruken av hydrogen som en ren energikilde.

I Q&A-seansen får dere blant annet høre om hvordan Nel ser for seg fremtidens marked for elektrolysører, hvilke faktorer som vil kunne akselerere hydrogenmarkedet, Nel sin ledende posisjon i bransjen og de største ambisjonene for fremtiden.

Se tidligere presentasjoner fra Nel:

CEO i Nel, Jon André Løkke, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Nel, med røtter tilbake til 1927, er verdens største produsent av elektrolysers (målt i totalt salg), samt ledende på hydrogen teknologi. Når det er sagt, selskapet vokser kraftig, derfor er inntjeningen ventet å bli stor først langt frem i tid. Nel er for øvrig et av de mest populære selskapene blant Nordnets kunder.

Oppdatering fra Nel i mars 2021.

Nordnets analytiker, Roger Berntsen, har med seg CEO i NEL Hydrogen over Zoom. Du får blant annet høre mer om det krevende året vi har lagt bak oss, hvordan Nel ble påvirket av koronakrisen, og hvordan dette preget tallene som ble lagt frem for 4. kvartal. Du får også høre mer om hvordan Løkke mener utviklingen i strømprisene vil påvirke selskapet, samt hvilken påvirkning Akers hydrogensatsing vil få for hydrogenbransjen.

Se oppdatering fra Nel under Nordnet Live 2020:

Vi hadde med oss Nel Hydrogen i studio på dagen hvor de leverte tredjekvartalstall (5. november). Sammen med vår analytiker, Roger Berntsen, er CFO i Nel, Kjell Christian Bjørnsen. Du får blant annet høre mer om selskapets vekstimpulser, hvordan de operer, og den underliggende hydrogenbransjen i sin helhet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer