Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Borregaard

CFO i Borregaard ASA, Per Bjarne Lyngstad, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. Borregaard er et norsk kjemiselskap som produserer bioetanol, spesialcellulose og finkjemikalier i egne bioraffinerier. Produktene brukes innenfor jordbruk, bygg, legemidler og kosmetikk. Borregaard driver en global virksomhet fra hovedkontoret sitt i Sarpsborg. I dag eier rundt 2500 av våre kunder aksjer i selskapet. Per Bjarne vil gi en kort gjennomgang av selskapet i denne investorpresentasjonen.

I Q&A-delen får du blant annet høre mer om selskapets kvartalstall, strategi og muligheter. Du får også høre om kapitalmarkedsdagen og hvordan dagens makrobilde påvirker Borregaards Business.

Per Bjarne Lyngstad, CFO i Borregaard ASA, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Borregaard er en ledende produsent av nisjeprodukter innenfor biokjemi. Ut av trær produserer de ligninprodukter, spesialcellulose, vanillin, bioetanol og mikrofibrillær cellulose for en rekke bruksområder innen sektorer som landbruk og fiskeri, bygg, farmasi og kosmetikk, matvarer, batterier og biodrivstoff. Siden børsnoteringen av selskapet i 2012 har de skapt betydelige aksjonærverdier.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer