Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2021, uke 27

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Norden topp 10 – 2021, uke 27

Torsdag 8. juli 2021 er det seks nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av sju svenske, to norske, en dansk og ingen finske aksjer.

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.Africa Oil Corp.(AOI.ST)- 7. jul 2021. Siste sluttkurs: 9.04 (0.19)

En tilnærmet horisontal trendkanal er brutt opp på mellomlang sikt. En fortsatt sterk utvikling indikeres, og Africa Oil Corp. har nå støtte ved eventuelle reaksjoner ned mot trendlinjene.Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 8.56 kronor. Videre oppgang til 9.31 kronor eller mer er signalisert.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 8.60 kronor. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 8.60 kronor ved reaksjoner tilbake.Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbruddet.RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.Camurus(CAMX.ST)- 7. jul 2021. Siste sluttkurs: 225.5 (6.5)

Camurus ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Aksjen har også brutt en rektangelformasjon. Etablert brudd på motstanden ved 223 kronor vil signalisere videre oppgang til 244 kronor eller mer.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 210 kronor og videre oppgang er dermed signalisert.RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.Ratos B(RATOB.ST)- 7. jul 2021. Siste sluttkurs: 59.05 (0.4)

Ratos B viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 56.97 kronor. Videre oppgang til 63.69 kronor eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 50.00 kronor.Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer