Flere skritt i retning nye nettsider

De siste seks månedene er arbeidet med de nye nettsidene intensivert, og snart er siden klar for lansering. Den nye nettsiden blir først lansert i Norge. Nøyaktig dato for dette kommer vi tilbake til, men det nærmer seg.

Produktsjef i Nordnet, Rasmus Järborg har tidligere blogget om prosessen med de nye nettsidene. Les hans blogginnlegg her:

Store oppdateringer

I løpet av det siste halve året er over 120 nettsider og funksjoner oppdatert og flyttet over til den nye nettsiden. Fortsatt jobber vi med cirka 20, mens et 40-talls sider tas senere. Mange av sidene kan du allerede i dag teste når du logger deg inn på nordnet.no. Der kan du blant annet se den nye menystrukturen, se nye sider for fond, mine lister, børshandlede produkter og nyheter.

Ny meny-inndeling på den nye nettsiden.

Sidene som får en stor oppdatering i den nærmeste fremtiden er «Min økonomi», «Kontooversikt» og «Markedsoversikt». Dette er tre av de mest besøkte sidene på nordnet.no, og sider vi legger ekstra mye innsats i å forbedre.

Nye sider som er live

Siden sist vi skrev om de nye nettsidene på bloggen har flere nye sider blitt lansert. Blant de nye sidene finner du Warranter, sertifikat, spareavtale og den nye kostnadsrapporten. Så sent som i går lanserte vi også nye sider for ETFer, med en ETF-screener som gjør det enklere å finne riktig ETF. Vi jobber fortsatt med en ny og forbedret løsning for avtalegiro, som vil kobles sammen med spareavtalen slik at det blir enkelt for deg å spare til pensjon eller annen langsiktig sparing.

Ny og mer oversiktelig side for å søke opp warranter, sertifikat og opsjoner.
Sidene for spareavtale i fond har fått et ansiktsløft.

En av nyhetene vi har lansert i appen er muligheten for å velge mellom lyst og mørk design. Såkalt «Dark Mode». Appen har blitt populær blant kundene våre og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på den, hvilket er en god inspirasjon når vi jobber med den nye nettsiden.

Takk for tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra kunder har vært grunnlaget for mange av utbedringene vi nå gjør, og vi ønsker å takke for all feedback og forslag til forbedringer som vi har mottatt. Nå gleder vi oss til dere tar den nye nettsiden i bruk.

Hilsen Rasmus Järborg, Produktsjef i Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
5 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
09.05.2019 12:45

En funksjon som mangler i appen og som mange har etterlyst er muligheten for å sortere høy/lav (dagens vinnere/tapere) i aksjeporteføljen, slik man kan gjøre på nett.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
13.05.2019 20:59

Takk for tilbakemeldingen. Jeg vil også ha den funksjonen. Når du ser ny “Min økonomi”, vil du like en visning kalt “Mine vinnere og tapere”. Vi kan også lage dette for appen, men fokuset er nå på streaming ordrebok og private feed. Tar meg ønsket å PO for appen.

Gjest
Gjest
13.05.2019 11:15

Savner fortsatt stop loss i appen, for både innlands og USA. Dette skulle dukke opp på nyåret ble jeg fortalt i fjor, er det fortsatt aktuelt at dette kan dukke opp snart?

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
13.05.2019 20:55

Takk for tilbakemeldingen. stoploss i appen er noe som er høyt på roadmap, men vi har prioritert markedsoversikten og bedre bestillingsflyt (dark mode var mer en morsom ting). Ta dette med PO for appen med en gang. / Rasmus

Gjest
Gjest
16.05.2019 13:04

Savner et sirkeldiagram med prosentandeler til hvert fond/aksje, slik som dere har på Shareville. Det gjør det veldig lettvint å få oversikt og til rebalansering.