Nye sider for belåning og forbedringer i ordrelegging i appen

I mitt forrige blogginnlegg skrev jeg om ambisjonene våre på lang sikt og at vi trykker til for å lansere flere sider og funksjoner på den nye nettsiden og appen vår. I dette blogginnlegget tenkte jeg å følge opp med hva vi har sluppet siden sist og hva vi har i pipeline på kort sikt.

Først vil jeg imidlertid takke for alle tilbakemeldingene jeg fikk etter mitt forrige innlegg. Det er veldig gøy å få respons fra kunder og andre som er interessert i det som er på gang her hos Nordnet.

Nye belåningssider

På den nye nettsiden vår (NEXT), har vi nå lansert en ny side for belåningsoversikt. Der kan de av dere som har verdipapirbelåning se hvor mye dere låner og se både historiske og nåværende renter. Dersom du ikke har belåning i dag, kan du sjekke om du kvalifiserer til superlånet. I tillegg har vi sluppet en ny pensjonsoversikt i både Sverige og Norge, Danmark kommer snart.

Med stadig flere sider og funksjoner på NEXT øker også behovet for bedre navigering. Sidene jeg har nevnt er kun tilgjengelig via de «tre prikkene» på kontooversikten, og det er ikke bra nok. Sammen med designere jobber vi med å en ny menystruktur som jeg synes ser veldig bra ut – og jeg håper å kunne dele denne med dere snart! Andre funksjoner som kommer fremover er selskapshendelser (emisjoner ol.), aksjekurslister og internoverføringer.

Forbedret ordrelegging i appen

De siste ukene har vi sluppet to mindre oppdateringer av appen (7.5.1 og 7.5.2) der vi har fikset mindre feil og gjort enkle forbedringer. I app-teamet jobber vi nå med å forbedre måten man legger ordre for aksjer, ETFer og fond på. Der vil du få mer data, siste handler og mulighet for å legge avanserte ordrer. Vi jobber også med å få inn strømmende kurser på instrumentsidene, mer om det senere.

Takk for at dere leste, jeg synes der er veldig gøy å involvere dere i alt vi jobber med og vi ser frem til å få flere tilbakemeldinger fra dere.

/Rasmus Järborg, produktsjef Nordnet

Innlegget er oversatt fra Svensk og kan leses i sin helhet på nordnetbloggen.se.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer