Hvor blir det av alle de nye sidene?

Det har vært en intensiv start på det nye året for oss på produkt og tech. Dog har trolig dere som besøker nordnet.no ikke merket det i så stor grad. Med noen få unntak har fokuset i januar vært på funksjoner som ikke synes direkte i våre digitale kanaler, men som er helt avgjørende for at tjenestene våre holder den høye standarden som dere forventer av oss på Nordnet.

I den nye appen har vi gjort noen forbedringer av ytelsen og rettet opp i feil (bugs). I tillegg har appen fått en forbedret søkefunksjon som gir flere resultat per søk. På nettsiden har vi forbedret prosessen for hvordan interne overføringer fungerer og hvordan vi viser det på en mer pedagogisk måte. Denne funksjonen er nå live og jeg håper dere liker den.

Men, som nevnt tidligere, hovedinnsatsen denne måneden har vært bak kulissene, der vi har bygd om, testet og stresstestet tjenesten som skal forsyne alle våre nye aksje-, fond- og ETF-sider med kurser og data. Dette jobber vi fremdeles med og vi håper at vi snart kan lansere disse sidene. Sidene i seg selv er klare, men de mangler kurser og markedsdata.

Sammen med designere og front end-utviklerne jobber vi også med den nye menyen og navigeringen på den nye nettsiden. Selv om langt fra alle sider i menyen er klare, begynner de å fungere veldig bra. Fokuset er nå på å finjustere; timingen i animasjonene, hvor raskt du må dra musepekeren for å veksle mellom menyene osv. Alt ligger i detaljene.

Akkurat nå designer vi fondssidene slik at dere kan filtrere og enkelt finne fondene dere er ute etter, med færrest mulig klikk. Vi ser også over og gjør forbedringer på en rekke sider som vi allerede har lansert og har fått mye bra og relevant feedback fra dere.

Med hjelp fra vårt Analytics-team har vi sett på brukerflyten på vår gamle nettside og hvilke serier av sider dere bruker mest. Hadde dere kunne gjettet at de 100 vanligste kundeprosessene utgjøres kun av 14 unike sider? Ikke jeg heller. Men det gjør at vi kan legge mye kjærlighet i disse sidene. Akkurat nå jobber vi med «min økonomi» og kontooversikten med grunnlag i feedback og «What to be done».

Med andre ord, det er mye på gang, og alt dette koker ned til ett spørsmål som jeg stiller til mine produkteiere daglig: Hvor er de nye sidene? Og jeg kan kun gi dere samme svar som jeg selv får: Snart(!). Men, vi skal bare passe på at alt fungerer, både bak og foran kulissene.

Takk for denne gangen, og jeg håper jeg kan komme tilbake snart og si at den nye nettsiden er lansert. Som alltid, send meg gjerne ønsker dere har på «Min økonomi»- og kontooversiktsiden. Hvilken funksjonalitet vil dere se der?

/Rasmus Järborg

Dette blogginnlegget er oversatt fra svensk. Klikk her for å lese originalinnlegget på nordnetbloggen.se.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
6 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
11.02.2019 14:29

Ønsker muligheten å kunne skjule kontoer på “Min økonomi”.
Har mange kontoer med 0 kr som bare er i veien..

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
14.02.2019 08:51

Hei Mads, slik skal det ikke være. Vennligst ta kontakt med kundeservice så kan de hjelpe deg med problemet.

Gjest
Gjest
12.02.2019 21:56

Takk for statusrapporten. Gleder meg til de nye sidene

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
14.02.2019 08:52

Vi også! 🙂

Gjest
Gjest
16.02.2019 13:11

Hei

Tre ønsker til den nye appen/nettsiden:

1) Mulighet til å sammenligne min portefølje med SP500 og Dow Jones (I tillegg til de indeksene som er der i dag)
2) mulighet til å sortere på dagens vinnere/tapere aksjer(høy/lav) i porteføljen slik man kan på websiden.
3)Under «Marked» bør dere i tillegg til Nasdaq få opp SP500 og Dow Jones. For de fleste er dette mye mer relevante indekser å se på enn Nasdaq

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
18.02.2019 13:15

Hei Rupert,

Takk for innspill! Jeg tar det med videre til utviklerne. Husk at du også har mulighet til å gi tilbakemeldinger når du er innlogget i appen eller helt nederst på siden i “nye nordnet.no” –> “gi feedback”.

/Nikolai