Nye nettsider, Ny meny & App-oppdatering

Det gleder meg at jeg nå kan svare på spørsmålet jeg stilte i mitt forrige blogginnlegg: «Hvor blir det av alle sidene?»

Vi har nå fått en etterlengtet ketchup-effekt, med fem nye sider som har kommet på plass. En ny og forenklet meny gjør at du lettere kan finne frem til sidene du ønsker å besøke.

Nå har vi også lansert den nye siden for selskapshendelser. Dette er en side jeg tror dere kommer til å ha stor nytte av. Du kan benytte denne siden blant annet for å tegne deg i emisjoner, bli med på børsnoteringer, m.m. Den nye siden kombinerer flere sider fra gamle nordnet.no, og har blitt mye mer brukervennlig, og gir deg et mer komplett bilde.

Ny meny

Vi har gått over til et enklere design med alle valgene i en drop-down-meny. Samtidig har vi forsøkt å beholde den samme logikken som på de gamle sidene, med noen endringer som gjør det enklere for deg å navigere. Når du navigerer i menystrukturen nå vil du se at noen av menypunktene fremdeles er grå – dette er sider vi fremdeles utvikler, men som kommer på plass snart.

Arbeidet med fondssidene fortsetter

Målet med de nye fondssidene som utvikles er at du skal kunne filtrere og finne fondene du er på utkikk etter på en mest mulig smidig måte, med så få klikk som mulig. Vi jobber også med løsningen for månedssparing og en forbedret og forenklet side for innskudd.

En side som for tiden får mye oppmerksomhet er kontoversikten. Der har vi laget et utkast som vi tror gir svar på de vanligste spørsmålene man stiller seg, nemlig: «hvordan går det med investeringene mine?», «hvordan går det med markedet?» og «er det noe jeg må gjøre?». Det er en del jobb som gjenstår, men vi føler virkelig at utviklingen av denne siden er engasjerende og gleder oss til å vise den til dere!

App-teamet ligger heller ikke på latsiden om dagen

Siden jeg sist blogget om utviklingen har appen kommer med en ny versjon (v 8.3.0) for både iOS og Android. Nå har du blant annet muligheten til å få realtidsoppdateringer (hvis du betaler for strømmende realtidskurser). Vi har også forbedret ordrevinduet når du kjøper aksjer og ETFer, slik at du raskt kan se den nyeste prisen og utviklingen før du legger inn ordren. I tillegg lagres de ti siste søkene dine i søkefeltet. Dette gjør at du enda enklere kan finne frem til aksjer, fond eller ETFer som du ofte søker etter.

Vi jobber også med en liten overraskelse:) Men den får du høre mer om senere….

Alt arbeidet som ligger bak gjør meg utrolig stolt! Nå håper vi virkelig at dere blir fornøyede med de nye sidene, og fortsetter å komme med tilbakemeldinger.

Takk for at du leser!

/Rasmus Järborg

Dette blogginnlegget ble opprinnelig publisert på den svenske nordnetbloggen. Se orginalinnlegget her: Plutselig skjer det

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer