Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 8 – 2022 #LSG

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Kom i gang med Investtech

Investtech inviterer til lunsjwebinar i teknisk aksjeanalyse kl. 11.30 mandag 28. februar og tirsdag 1. mars. Webinaret er todelt og det vil under sendingene være mulighet for å stille spørsmål i chat-funksjonen.

Mandag 28. februargir vi en introduksjon i teknisk analyse og hvordan man kan bruke ulike analyseindikatorer for å vurdere fremtidig utvikling i aksjer. Meld deg på her >>

Tirsdag 1. marshar vi en praktisk innføring i Investtechs analyseplattform og tar for oss de viktigste verktøyene for å plukke vinneraksjer. Meld deg på her >>

WebTV Investtech uke 8 – 2022#LSG

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og fiskesektoren med Lerøy Seafood Group, som ligger i Investtechs norske modellportefølje. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs, før vi avslutter med forskning på fallende trender.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 21. februar

Det ble en svak nedgang i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1189 poeng, noe som er en nedgang på 0.4 prosent. For uken som helhet viste indeksen en nedgang på 2 prosent.

Salgssignalet fra dobbel-topp-formasjonen i januar er nøytralisert, og indeksen beveger seg sidelengs mellom støtte ved 1155 poeng og motstand på 1230 poeng. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Markedet er volatilt, og det er små endringer som skal til før nye signaler utløses.

Investtechs hausseindekser ligger på 42-43 poeng. Dette indikerer at det er en liten overvekt av pessimister blant både de kortsiktige og langsiktige investorene.

Innsiderne på Oslo Børs har rapportert 124 handler siste måned, med en kjøpsandelen på hele 93 prosent. Direktører, styremedlemmer og andre innsidere signaliserer med det stor tro på kursoppgang i egne selskaper.

Konklusjon: Oslo Børs anses nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: Lerøy Seafood Group

Lerøy Seafood Group har brutt den fallende trendkanalen på mellomlang sikt, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt.Aksjen har brutt ned gjennom støtten ved cirka 79.00 kroner. Videre nedgang er dermed signalisert, og det er nå motstand ved 79.00 kroner ved reaksjoner tilbake.Aksjen anses teknisk negativ på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer