Gå til hovedinnhold

Ukesrapport (UKE 11) – Børsgruppen Aktie

Generelt:
Det har vært en tung uke for våres portefølje. Avkastningen har snudd og mange av våre posisjoner er nå i rødt. Vi fortsetter strategien med hyppigere handler og omsetter nå aksjer i en stil som kan minne mer om trading. Våre to nye selskaper, Axactor (AXA) og Spectrum (SPU) har bevegd seg sidelengs siden sist uke. I ly av høynet kursmål, og sterke fundamentale signaler ser vi dog ingen grunn til å bli kvitt disse selskapene med det første.

Vi valgte å ta et tap på Subsea 7 da vi mistolket selskapets trend og kom inn på feil tidspunkt. Vi ser dog på muligheter for å ta i bruk de resterende kontantene og bli fullinvestert i markedet igjen.

Enkeltkommentar:
Nordic Nanovector (NANO)

Nordic Nanovector har falt en del i det siste, spesielt etter Q4-presentasjon da NANO la frem kostnader som var litt høyere enn ventet. Grunnen for at vi gikk inn i NANO var hovedsakelig grunnet gode kliniske data og sterk finansiell posisjon. Dette har ikke endret seg enda. Et problem ved denne posisjonen er at det har vært mangel på oppdateringer om studiene deres. Paradigme-studiet er satt i gang i følge CEO Luigi Costa, men første pasient har enda ikke blitt dosert, en melding om dette vil mest sannsynlig komme i meget nær fremtid, og vår tro på produktet Betalutin er uendret. Men etter en dårlig periode for aksjen ser det ut som at aksjonærer begynner å miste tålmodigheten, og ta tap i stedet for å sitte langsiktig.

Et annet produkt av selskapet, Humalutin er også ganske aktuelt for tiden. Humalutin er også en medisin som skal virke mot Non-Hodgkin Lymfom. NANO slapp nylig en abstract om Humalutin der de guider at det har vært lovende utvikling av medisinen. Selskapet skal presentere på AACR (American Association for Cancer Research) sin konferanse 14. april, og da kommer vi til å følge med på prekliniske data for Humalutin.

www.borsgruppen.com

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer