Gå til hovedinnhold

Ukesoppdatering: Verdi NTNU

Gruppebilde

Det har vært en bra uke for oss i Skoleduellen, med en utvikling i porteføljen på nesten 7%. Vi gjorde ingen endringer i porteføljen, etter å ha gjort tre bytter forrige uke.

Den største bidragsyteren denne uken er Asetek, med oppgang på nesten 17%. Forrige uke byttet vi ut Norbit med Asetek, og Norbit steg dagen etter med 10%, så vi er fornøyde med at Asetek også har gjort det bra så langt. Ukens oppgang tror vi skyldes at markedet ble klar over det samme som oss, nemlig at Asetek var ekstremt oversolgt og verdt mye mer enn det kursen var for en uke siden.

En annen bidragsyter til ukens oppgang er Cadeler, en av favorittene våre i porteføljen. Cadelers oppgang på over 6.5% tror vi skyldes gode nyheter fra analytikerne, etter at Finansavisen tirsdag nevnte at Kepler Cheuvreux gjentok kjøpsanbefalingen sin på selskapet.

Etter Norske Skog sin nedgang forrige uke som følge av økte kostnader i en av fornybarsatsingene deres, er vi veldig fornøyde etter at de denne uken har steget over 5%. Dette som følge av resultatoppgang i tredje kvartal.

Bortsett fra det har også AqualisBraemar LOC (ABL) bidratt mye, med en oppgang på ca. 7.5% denne uken. I tillegg steg Salmar og AF Gruppen henholdsvis ca. 3.9% og 1.8%.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer