Gå til hovedinnhold

Til alle nye kunder: Halv pris på Nordnets fondsavgifter ut året!

Nordnet har jobbet hardt med å utvikle vår fondsplattform de siste årene. Vi har i dag et av Norges største utvalg av fond, og ikke minst en av markedets mest brukervennlige plattformer for å håndtere sin fondssparing. Vi utvider nå vårt velkomsttilbud for nye kunder til også å omfatte billigere priser på fond.

Vi har tidligere varslet nye, enklere og mer konkurransekraftige priser, spesielt på indeksfond, fra 1. april. Med den nye prismodellen for fond som trer i kraft 1. april sørger vi for at du oppnår like billig indeksfondeksponering på Nordnets plattform som hos de billigste aktørene i markedet. Det er viktig for oss, for vi er sikre på at indeksfond vil fortsette å øke i popularitet i årene som kommer.

Nordnet har vært i det norske markedet i drøyt 20 år, og i alle disse årene har vi hatt et velkomsttilbud for nye kunder. Vi har dette tilbudet for at nye kunder skal kunne teste ut og bli kjent med plattformen vår på en enkel og billig måte. Tilbudet til nye kunder har fram til nå hovedsakelig bestått av lavere pris på aksjehandel.

Flere og flere nye kunder investerer hovedsakelig i fond på Nordnets plattform, og vi forventer at antall fondskunder skal fortsette å vokse i årene som kommer. Derfor vil vi fra og med 1. april utvide vårt velkomsttilbud til også å omfatte fond. Å utvide velkomsttilbudet med billigere priser for fond har stått på blokka en stund, og vi skal innrømme at nyheten om at DNB får kjøpe Sbanken, og et økt antall henvendelser fra Sbanken-kunder de siste to ukene, satte ekstra fart i oss.

Fra og med 1. april så vil altså alle nye kunder også få gunstigere priser på fond hos Nordnet, i tillegg til rimeligere pris på aksjehandel! Velkomsttilbudet for fond vil inntil videre være halv pris på våre fondsavgifter, det vil si plattformavgiften, ut 2022. Det vil si at nye kunder kun betaler 0,145 % for aktive aksjefond og 0,095 % for indeksfond og obligasjonsfond samt 0,045 % for pengemarkedsfond i årlig plattformavgift i 2022. Forvaltningsavgiften i fondet (etter eventuell refusjon av returprovisjon) kommer selvfølgelig i tillegg. Kjøper du derimot for eksempel Nordnet Indeksfond Norge eller Nordnet Indeksfond Global ESG, som har null forvaltningsavgift, så vil plattformavgiften også være totalprisen for fondene i inneværende år.

Enkelte eksisterende fondskunder vil kanskje være skuffet over at de ikke får tilgang til velkomsttilbudet. Vi har forståelse for og beklager dette, men håper samtidig at kunder flest synes det er positivt at vi innfører et velkomsttilbud som også omfatter fond. Alle kunder kan imidlertid glede seg over at prisene på fond jevnt over har gått ned de siste årene, og at vi fra og med i dag den 1.april får en lavere plattformavgift på indeksfond– det er en prisendring som gjelder alle kunder.

Velkomsttilbudet for fond gjelder som nevnt ut 2022, og det betyr jo raskere du blir kunde og får flyttet fondene dine til Nordnet jo mer er det å spare på dette. Tilbudet gjelder alle nye kunder, ikke bare Sbanken-kunder, og gjelder både fond du flytter til oss og nye fond du kjøper. Vi håper flest mulig fondssparere gir vår plattform en sjanse, og vi lover å jobbe hardt i tiden og årene som kommer for å bli enda bedre.

Les mer om fond hos Nordnet og velkomsttilbudet her.

Les om hvordan du flytter fond til Nordnet her.

Hilsen Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
4 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
22.04.2022 01:23

Gjelder dette nye kunder som ble kunder i februar? Eller hvilke nye kunder gjelder dette for? Gjelder det for nyopprettede kontoer?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
22.04.2022 10:23

Hei Thomas. Dette gjelder dessverre ikke for de som ble kunder i februar. Alle nye kunder som registrerte seg etter 1.april får dette tilbudet. Det gjelder ikke nyopprettede kontoer, kun nye kunder (men for de nye kundene som kom etter 1.april gjelder det for alle kontoer inneværende år).

Gjest
Gjest
03.04.2022 16:25

Når kommer det billigere kurtasje?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
04.04.2022 12:44

Hei Nils og takk for melding. Vi har p.t ingen planer om å endre noe annet i vår prisliste. Mvh, Anders