Gå til hovedinnhold

Sparing

Ta sparingen din til neste nivå.

Du får et stort utvalg investeringsmuligheter, prisbelønt app og Nordens største sosiale investeringsnettverk.


Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Sikt mot bedre avkastning på pengene dine.

Du får tilgang til et av Norges største investeringsunivers som gir pengene dine gode forutsetninger for å vokse. Uten unødvendige avgifter.

  • Velkomsttilbud.

Handle norske, amerikanske, globale og andre indeksfond fra 0,19 % i årlig avgift. Du kan også handle aksjer fra 1 krone (0,035 %) på de nordiske børsene i en begrenset periode.

  • Få full valgfrihet.

Velg blant over 1800 fond fra ledende norske og internasjonale fondsforvaltere – eller invester i norske, nordiske eller globale aksjer.

  • Bli inspirert og lær av de beste.

Bli med i Shareville, Nordnets sosiale investeringsnettverk. Helt gratis. Her kan du se hvilke fond eller aksjer andre investerer i, delta i diskusjoner og lære av de som lykkes best.

Level up high heels
Level up handstand

Det er enkelt å komme i gang.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å investere i fond og aksjer.

  • Automatisk sparing i fond hver måned. Du bestemmer risiko, tidshorisont og beløp. Vi hjelper deg med resten.
  • Børsskolen – få inspirasjon, kunnskap og veiledning.
  • Full kontroll og oversikt med Nordnets prisbelønte app.
  • Bli kunde på 3 minutter med BankID.

Ta det neste steget.

Nordnet ble etablert med mål om å demokratisere sparing og utfordre den tradisjonelle finansbransjen. Og det er det samme som driver oss nå. Vi jobber hver dag for å forenkle, inspirere og forbedre dine muligheter til å få bedre avkastning på pengene dine.

Uansett om du er en nybegynner eller har mye erfaring med å investere, er det mulig å sikte høyere. Vi har gjort det enkelt for deg å ta det neste steget som sparer eller investor. Du kan åpne konto med BankID og komme i gang på få minutter. Og selvfølgelig er det kostnadsfritt å bli kunde.

Velkommen til Nordnet.