Gå til hovedinnhold

Porteføljeoppdatering Børsgruppen Kristiania

Børsgruppen Kristiania skal for første gang være med i skoleduellen til Nordnet. Vi har vært veldig spente på oppstart og vi arbeidet med en strategi som forhåpentligvis gir oss mulighet til å delta i flere år fremover. Vi har lenge diskutert hvilket strategi som vil lønne seg i det vi antar er usikre tider i ventet, med mye bevegelse på markedet. Vi har sett på det makroøkonomiske bildet i markedet og tatt stilling i henhold til usikkerheten relatert til høy inflasjon i dollaren og eurosonen, forventete rentehevinger samt en nedgang i markedet. Selv om vi kun investerer i det norske markedet, så er det viktig å ta hensyn til utviklinger og handlinger i utenlandske økonomier. Den amerikanske økonomien er for tiden i en sårbar posisjon og har ringvirkninger på andre lands økonomier. For hver renteheving FED (Federal Reserve) har besluttet seg for, så ser vi en reaksjon ikke bare i det amerikanske markedet, men også det europeiske og det norske.

Vi har derfor valgt å investere i relativt store selskaper med liten risiko, som tåler rentehevinger bedre enn andre selskaper og som ligger i en bedre posisjon enn sine konkurrenter til å utnytte utviklinger i det geopolitiske og makroøkonomiske i sine respektive sektorer. Vi vil i fremtiden investere i andre selskaper som gruppen forventer vil øke i pris, når gruppen ser utviklinger i markedet som vil tilsi en endring i trend.

Følge oss gjerne på Facebook, Instagram og Linkedin!

Følg Børsgruppen Kristiania sin portefølje på Shareville.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer