Oslo Børs: Oppgang i vente. Den amerikanske sentralbanksjefen i fokus.

I dag er alles øyne rettet mot Jackson Hole, Wyoming, der flere av verdens sentralbanksjefer er samlet for å diskutere rente -og valutapolitikk

Vi tror Oslo Børs (OBX indeksen) åpner opp 0,3%, eller innenfor intervallet [0,2, 0,4]%.

Markedet venter på Jerome Powell

I dag er alles øyne rettet mot Jackson Hole, Wyoming, der flere av verdens sentralbanksjefer er samlet for å diskutere rente -og valutapolitikk. Dette møtet har blitt avholdt hvert år siden 1978 og regnes for å være en av de viktigste arenaene for “samkjøring” av global rentepolitikk. Den amerikanske sentralbanken ved Jerome Powell, holder møtets hovedtale (senere i dag), en tale som vil gi markedet nyttig informasjon om veien videre hva angår rentesettingen i USA. Gitt talens tittel “Challenges for Monetary Policy”, er denne ventet å gi større bevegelser i finansmarkedene enn normalt.

Asia avsluttet uken med oppgang

De asiatiske børsene endte opp fredag, noe som isolert sett er positivt for de europeiske børsene i dag.

Få morgenrapportene sendt på e-post

Legg inn e-postadressen din i feltet under og få morgenrapportene sendt rett til innboksen din.

[mailpoet_form id=”2″]

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer