Oslo Børs: Oppgang i vente. Blandet i Asia. Lakseselskaper i fokus

De asiatiske børsene endte blandet i natt, dermed er det ingen drahjelp å få fra den regionen i dag. Investorene er fremdeles bekymret for fremtiden da de globale vekstimpulsene er ventet å svekkes ytterligere som en følge av den pågående handelskrigen mellom USA og Kina

Vi tror Oslo Børs (OBX indeksen) åpner opp 0,2%, eller innenfor intervallet [0, 0,3]%.

Blandet utvikling i Asia. Markedet venter på “tiltak”

De asiatiske børsene endte blandet i natt, dermed er det ingen drahjelp å få fra den regionen i dag. Investorene er fremdeles bekymret for fremtiden da de globale vekstimpulsene er ventet å svekkes ytterligere som en følge av den pågående handelskrigen mellom USA og Kina. Det er for øvrig ventet at de fleste sentralbanker verden over, vil fortsette å stimulere sine respektive økonomier gjennom rentekutt. I tillegg er det ventet at politikerne i både USA og EU vil bidra med finanspolitiske tiltak også. Normalt sett skal dette kunne hindre ytterligere avmatting i verdensøkonomien, i alle fall i det korte bilde.

Lakseselskaper i fokus

En rekke lakseselskaper har levert kvartalstall i dag, deriblant Mowi, Lerøy og Grieg. Mowi overrasket på den positive siden (dog ikke mye), mens Lerøy og Grieg skuffet. Mowi bør, basert på tallene, åpne relativt flatt i dag, mens Lerøy og Grieg bør åpne ned hhv. 0,7 % og 2,7 %.

Få morgenrapportene sendt på e-post

Legg inn e-postadressen din i feltet under og få morgenrapportene sendt rett til innboksen din.

[mailpoet_form id=”2″]

Merk! Undertegnende eier aksjer i Mowi, Lerøy og Grieg

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer