Oslo Børs: Nedgang i vente. Svakere oljepris gir børsnedgang i dag?

Oslo Børs (OBX-indeksen) endte opp 0,3 prosent onsdag, mens de toneangivende indeksene i USA, S&P 500, NASDAQ og DJIA, endte blandet. Handelskrigen dominerer for øvrig det globale nyhetsbildet

Vi tror Oslo Børs (OBX indeksen) åpner ned -0,2%, eller innenfor intervallet [-0,4, 0]%.

Roger Berntsen – analytiker/Nordnet

Handelskrigen fortsetter å dominere nyhetsbildet

Oslo Børs (OBX-indeksen) endte opp 0,3 prosent onsdag, mens de toneangivende indeksene i USA, S&P 500, NASDAQ og DJIA, endte blandet. Handelskrigen dominerer for øvrig det globale nyhetsbildet, gitt at partene (USA og Kina) har antydet at en delvis avtale kan bli signert innen kort tid. I går derimot, kom det meldinger om at en mulig avtale tidligst kan signeres i desember. Stadige utsettelser bidrar naturlig nok til økt usikkerhet blant investorene.

Nedgang i Asia. Nedgang i oljeprisen

De asiatiske børsene endte ned torsdag, som en følge av siste døgns utvikling i handelskrigen. Også oljeprisen, som er sensitiv til endringer i verdensøkonomien, har falt gjennom natten. Det er naturlig å anta at oljerelaterte selskaper på Oslo Børs vil preges av dette, i alle fall i åpningsminuttene.

Utvalgte selskaper i fokus; GSF, LSG, NEL, PHO, SUBC, VEI (resultater).

Få morgenrapportene sendt på e-post

Legg inn e-postadressen din i feltet under og få morgenrapportene sendt rett til innboksen din.

[mailpoet_form id=”2″]

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer