Gå til hovedinnhold

Opplæring i Infront Web Trader hos Nordnet

Infront Web Trader er en nettbasert plattform for handel. Det betyr at du slipper å laste ned programmer og at den kjøres direkte i nettleseren din. Gjennom Web Trader får du tilgang til grafer, nyheter, kalender, porteføljeoversikt og elektronisk handel. Programmet er brukervennlig og gir stor frihet, hvor du kan skreddersy din egen arbeidsflate.

Nordnet sine kunder bruker produktet til kjøp, salg, analyser, nye ideer og for å følge markedet. Alt dette kan gjøres på en og samme side. Ved bruk av widgets når du skaper din egen arbeidsflate får du muligheten til å strømme priser, nyheter, hendelser, avansert intradagsgrafer og historiske grafer, med innebygd teknisk analyse.

Du abonnerer på Infront Web Trader under «mine sider» og «avtaler og abonnement» når du er logget inn på din Nordnet-konto. Har du et aktivt abonnement får du tilgang under «tjenester» og «Infront Web Trader» på nordnet.no.

For å hjelpe deg komme i gang med Infront Web Trader har vi samlet en rekke instruksjonsvideoer som tar for seg forskjellige temaer. Du finner disse nedenfor:

Kort introduksjon til Infront Web Trader

Kom i gang med Infront Web Trader

Hvordan bygge din egen arbeidsflate

Hvordan bruke Infront Web Trader aktivt ved handel på din Nordnet-konto

Introduksjon til verktøyet “Top Investors”

Husk at du må være logget inn. Skulle det være noen problemer med å starte programmet må du bare slette «cookies» i nettleseren.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer