Gå til hovedinnhold

Handle smartere med
Infront Web Trader.

Infront Web Trader - Alt på ett sted.

Nordnets handelsverktøy Infront Web Trader er laget for deg som krever litt mer. Du får kurser, nyheter og handel i strømmende realtid. Handelsverktøyet er utviklet for Nordnet sammen med Infront som er spesialisert på handelsverktøy og er ledende i dette feltet i Norden. Her finner du alle verdipapirer som er notert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Canada og USA. I tillegg finner du ETFer og Bull & Bear-produkter på de fleste markeder.

Du får finansnyheter fra flere av Nordens største nyhetsbyråer, i tillegg til avansert teknisk analyse. Tjenesten er helt web-basert og fungerer på PC, Mac og tablets. Du får tilgang til ferdige arbeidsflater, men kan også sette sammen dine egne etter behov.

Det er komplett og historisk meglerstatistikk som gjør det mulig å se hvem som er den største kjøperen og selgeren i en aksje, men også hva en bestemt megler har kjøpt og solgt i løpet av dagen.

  • Web-basert, du trenger ikke å installere noe.
  • Strømmende realtidskurser og nyheter.
  • Teknisk og fundamental analyse.
  • Historisk meglerstatistikk.
  • Rask ordrelegging.

Verktøyet for den aktive investoren.

Bli bedre kjent med Infront Web Trader i denne introduksjonsvideoen.

Slik bruker du Infront Web Trader.

Del 1 - Kom i gang med Infront Web Trader.

Lær mer om hvordan du kan ta i bruk Infront Web Trader verkøyet og mye av programmets funksjonalitet.

Del 2 - Handle med Infront Web Trader.

I videoen går vi gjennom hvordan du kan ta i bruk Infront Web Trader til handel av verdipapirer og andre instrumenter.

I Infront Web Trader kan du skreddersy dine egne arbeidsflater. Her ser du hvordan du lager disse slik at du kan få en god oversikt over aksjene, indeksene, råvarene og valutakursene du følger med på.

I videoen ser vi nærmere på Infront-funksjonaliteten som lar deg se hvem som er de største investorene i ulike selskaper.

Spørsmål og svar.

Om Infront Web Trader.

Infront Web Trader er et web-basert program som fungerer på både PC og Mac. Infront, som er den ledende utvikleren av handelsapplikasjoner i Norden, har utviklet den applikasjonen i nært samarbeid med Nordnet. Infront Web Trader er laget for den aktive investoren som krever litt mer, og ønsker et brukervennlig og raskt tradingprogram med streaming oppdateringer, blant annet blant annet kursopplysninger og nyheter.

Du bestiller Infront Web Trader ved å klikke på "Min konto". Under kategorien "Øvrig" finner du "Innstillinger", der kan du bestille tjenesten. Legg merke til at standard-kontoen din må være en Aksje- og fondskonto eller Aksjesparekonto. Vi trekker også kostnadene fra standard-kontoen så det er viktig at du har dekning for dette.

Grunnpakken med Infront Web Trader gir deg tilgang til strømmende realtidskurser fra Oslo Børs. I tillegg får du forsinkede kurser fra Nasdaq Stockholm, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Copenhagen, Tyskland og USA. Du har også tilgang til nordiske indekser og globale realtidsvaluta- og råvarepriser, samt en rekke globale indekser med forsinkede kurser. Vi tilbyr også et bredt utvalg av nyheter fra hele Norden.

Når du er logget inn på Infront Web Trader, kan du bestille flere tjenester under Hjelp og Min profil. Tilleggstjenester inkluderer all kursinformasjon om ordredybde, sanntidskurs fra Oslo Børs, Tyskland, USA og Canada, samt flashnyheter fra de nordiske markedene. Du kan også bestille det grunnleggende analyseprogrammet Infront Analytics Light og Infront Mobile.

Du kan handle på alle markeder som er tilgjengelig via Nordnet, altså Norden, USA, Tyskland og Canada. Du kan alltid handle vanlige aksjer og ETFer i markedene vi tilbyr handel i. Det kan imidlertid være visse begrensninger avhengig av hvilken konto du handler på. For noen instrumenter som sertifikater og derivater må du også ta en hensiktsmessighetstest. Under Nordnet Markets har vi samlet alle Nordnets Bull & Bear-sertifikater, samt Mini Futures som du kan handle helt kurtasjefritt.

Det er spesifikke krav, avhengig av hvilken nettleser du bruker:

Chrome: Nyeste versjon
Firefox: Nyeste versjon
Edge: 13,14
IE: 11+
Safari: 8+
Opera Mini: Støttes ikke (Web sockets støttes ikkelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu)

Om kostnader for Infront Web Trader.

Prisen på grunnpakken for Infront Web Trader er 99 kr per måned. Noen kundegrupper har rabatter på Infront Web Trader. Se hele prislisten for Infront Web Trader.

For å abonnere på Infront Web Trader må du ha valgt en Aksje- og fondskonto eller Aksjesparekonto som standard-konto under Min konto - Øvrig - Innstillinger. Vi trekker også kostnadene for Infront Web Trader fra standardkontoen så det er viktig at du har dekning for dette.

Hvis du, for eksempel, ønsker å se ordredybde og kursinformasjon fra Nasdaq Stockholm, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Copenhagen, Tyskland, USA og/eller Canada i realtid, vil du måtte betale ekstra kostnader til børsene og distribusjonskostnader til Infront.

Du ser alle priser for tilleggstjenestene her.

Ja! Du kan teste Infront Web Trader gratis i en prøveperiode på 14 dager.

Du binder deg ikke til et abonnement når du starter prøveperioden. Vær oppmerksom på at dette gjelder grunnpakken, og det er derfor ikke mulig å bestille tilleggstjenester i prøveperioden.

Infront Web Trader eies av Infront, og Nordnet fungerer kun som betalingsformidler. Dette betyr at vi, på vegne av Infront, trekker avgifter for abonnementetet ditt på Infront Web Trader fra standard-kontoen din og videresender betalingen til Infront. Dette gjelder for betaling av Infront Web Trader, Infront Mobile, Infront Analytics Light og alle distribusjonsavgifter knyttet til diverse børs- og nyhetsavgifter. Børs- og nyhetsavgifter trekkes også fra standard-kontoen din hos Nordnet, og vi betaler direkte til de ulike børsene og nyhetsbyråene.

Infront Web Trader eies av Infront, og distribusjonsgebyr er en del av Infronts inntekter for videreutvikling og vedlikehold av handelsapplikasjonen. Utover Infronts distribusjonsavgifter betaler du bare børsenes avgifter for kursinformasjonen.

Du avbestiller Infront Web Trader ved å klikke på "Min konto". Under kategorien "Øvrig" finner du "Mine avtaler og abonnement", der kan du avbestille tjenesten. Du kan da bruke Infront Web Trader ut inneværende måned uten ekstra kostnad. Hvis du ønsker å bruke tjenesten igjen kan du bestille den under "Mine avtaler og abonnement".

Om kostnader for Infront Web Trader.

Nei, dessverre er det ikke mulig å bruke Infront Web Trader på flere skjermer. Handelsplattformen er strukturert slik at du raskt kan endre arbeidsflater på samme skjerm. Du har alltid tilgang til en "Sidebar", der du kan følge ordrene og posisjonene dine, i tillegg til globale indekser.

Ja, du kan velge mellom to bakgrunnsfarger i Infront Web Trader - svart og hvit bakgrunn. Under "Hjelp" øverst til høyre, velg Innstillinger. Under Innstillinger og "Tema", velg Standard (Svart) eller Hvit. Under Innstillinger kan du også velge språk, hvilken valuta du vil se porteføljeverdiene dine i, og det er også her du velger hvilken e-postadresse du vil motta nyhets- og kursalarmer til.

Ja, du kan velge å lage dine egne personlige arbeidsflater. Med personlige arbeidsflater kan du også tilpasse widgets for å fylle hele skjermen. Et tips er å se vår opplæringsvideo "Lag dine egne arbeidsflater". Vi har også laget flere standard arbeidsflater som alltid er der for å komme raskt i gang med Infront Web Trader.