Gå til hovedinnhold

Nordnet gir tilbake med ”The Re:turn Initiative”

I dag går startskuddet for The Re:turn Initiative. Det betyr at du som kunde kan stemme på hvilken organisasjon du mener bør få en donasjon fra Nordnet. I hele 2022 donerer vi 0,10 SEK per aksjehandel på Nordnets plattform til en rekke organisasjoner som jobber for miljø og klima.

Målet er selvfølgelig ikke at dette prosjektet skal redde verden i seg selv. Men det er en måte å vise at alle kan gjøre noe for å takle klima- og miljøutfordringene vi står overfor. Håpet vårt er at dette kan være noe som engasjerer i en viktig sak, og selvfølgelig at pengene vi donerer kommer til nytte.

Det er valgt ut tre organisasjoner per land hvor Nordnet har virksomhet – Norge, Sverige, Danmark og Finland. De tre organisasjonene du kan stemme på i Norge er Hold Norge Rent, EAT og miljøstiftelsen ZERO. Donasjonen vil være basert på transaksjoner for 2022. Men for å gi et estimat, så ble det i 2021 gjort 72 millioner transaksjoner på Nordnets plattform. Det betyr at bidraget til organisasjonene beregnet på fjorårets tall, ville blitt 7,2 millioner SEK.

Du kan stemme fra i dag til og med 28. februar. Les mer om prosjektet og hvordan du stemmer her.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
09.02.2022 21:44

Håper dere vil velge ut nominerte organisasjoner basert på effektiv altruisme (se gieffektivt.no) neste gang. Da får man høyest return on investment også på pengene til veldedighet!