Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2022, uke 47

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Norden topp 10 – 2022, uke 47

Torsdag 24. november 2022 er det fem nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av tre svenske, fem norske, to danske og ingen finske aksjer.

Se ukens markedsrapport fra Investtech her >>

Forskningssjef Geir Linløkken presenterer Investtechs nyttårsraketter i et direktesendt webinar onsdag 7. desember. Meld deg på her!

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.Sydbank(SYDB.CO)- 23. nov 2022. Siste sluttkurs: 261.4 (6.6)

Sydbank ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 234 kroner. Videre oppgang til 285 kroner eller mer er signalisert.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 258 kroner og videre oppgang er dermed signalisert.Positiv volumbalanse, med høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt.RSI er over 70 etter en god kursoppgang de siste ukene. Aksjen har et sterkt positivt momentum og videre oppgang indikeres.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.Flex LNG Ltd(FLNG.OL)- 23. nov 2022. Siste sluttkurs: 371.2 (21.4)

Flex LNG Ltd ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Kursen har også brutt gjennom taket ved 355 kroner i en rektangelformasjon. Etablert brudd vil signalisere videre oppgang til 397 kroner eller mer.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 344 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 344 kroner ved reaksjoner tilbake.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.Avance Gas Holding(AGAS.OL)- 23. nov 2022. Siste sluttkurs: 68.95 (-2.45)

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Avance Gas Holding og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 59.31 kroner. Videre oppgang til 74.57 kroner eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 58.00 kroner.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer