Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2021, uke 35

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Norden topp 10 – 2021, uke 35

Torsdag 2. september 2021 er det fem nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av tre svenske, to norske, fire danske og en finsk aksje.

Se ukens markedsrapport fra Investtech her >>

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.BioArctic B(BIOAB.ST)- 1. sep 2021. Siste sluttkurs: 149.8 (-1.2)

BioArctic B ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 148 kronor. Videre oppgang til 160 kronor eller mer er signalisert.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 145 kronor og videre oppgang er dermed signalisert.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet.RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.Uponor(UPONOR.HEX)- 1. sep 2021. Siste sluttkurs: 27.2 (-0.02)

Uponor ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 25.00 euro og videre oppgang er dermed signalisert.Positiv volumbalanse indikerer at volumet er høyt på oppgangsdager og lavt på nedgangsdager, noe som styrker aksjen.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.cBrain(CBRAIN.CO)- 1. sep 2021. Siste sluttkurs: 452.5 (19)

CBrain ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 240 kroner.Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt.Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt positivt, med RSI over 70. Det indikerer økende optimisme hos investorene og videre kursoppgang for CBrain.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer