Gå til hovedinnhold

Lær mer om trading med børshandlede produkter (ETP)

Med Nordnet Markets handler du børshandlede produkter kurtasjefritt over 1000 kr. Børsnoterte produkter, også kalt ETPer, gir deg mulighet til å investere i produkter som normalt er vanskelig å nå som privat investor. Nordnet Markets tilbyr ETPer med aksjer, indekser eller råvarer som underliggende faktor og du kan satse på både opp og nedgang, med og uten gearing.

Investeringer i børshandlede produkter innebærer risiko og du bør sette deg inn i hvordan produktene fungerer før du handler de.

I slutten av august arrangerte vi en tradingkveld i Oslo med fokus på ETPer og hvilke fordeler dette gir deg som investerer. Her kan du se foredragene, som inkluderer en markedsoppdatering av Roger Berntsen og Thina Saltvedt om fornybar energi og olje.

Her kan du lese mer om Nordnet Markets

Muligheter i både opp- og nedgang med Nordnet Markets

Først ut på scenen var produktsjef for børshandlede produkter hos Nordnet, Pierre Spove, og Gustaf Hamilton fra Nordea Markets som prater om hvilke muligheter du som investor har i Nordnet Markets.

Du får se utviklingen det norske ETP-markedet, hvilke produkter som er mest populære og hvordan de brukes. De går også inn på hvordan børshandlede produkter fungerer og hvilke fordeler investeringer i Bull & Bear og Mini futures gir.

Markedsoppdatering

Enten man er eksponert mot enkeltaskjer, indekser eller råvarer så må man følge med på markedet generelt. Vår analyse og aksjeekspert Roger Berntsen gir en markedsoppdatering.

Roger Berntsen er evig optimist og prater om handelskrigen, frykt for resesjon og hvordan han som en mer langsiktig investor tenker nå. Han prater også om hvilke muligheter som ligger i markedet for kortsiktige tradere.

Thina Saltvedt om fornybar energi og olje

Den norske børsen er tungt vektet av olje. Bærekraftanalytiker Thina Saltvedt fra Nordea forteller her om hvordan fornybar energi påvirker oljesektoren nå og i nærmeste fremtid. Hun sier at det verdens befolkning er mest bekymret for er miljø og klima.

Thina viser til at det verdens befolkning er mest bekymret for er miljø og klima. Du kan høre mer om redusert etterspørsel av fossilt drivstoff og økt etterspørsel etter bærekraftig energi. Hun stiller også spørsmål om forbrukerne vil greie å endre vanene raskt nok til å nå klimaavtalen i 2030, eller må politikerne ta valgene for oss?

Spørsmål og svar

Før arrangementet ble avsluttet hadde vi en Q&A om børshandlede produkter med de kundene som var tilstede. Denne delen kan du se i videoen nedenfor.

Se også: Nye åpningstider for ETPer på Nasdaq

Se også: Hvordan tjene på stigende gullpriser?

Takk til de som deltok på seminaret og lykke til med investeringene!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer