Kjøp Tencent og andre OTC Pink-aksjer via Nordnet

Vi har etter stor etterspørsel fra kunder som ønsker å investere i OTC-aksjer i USA, åpnet for handel også på OTC Pink. OTC (over the counter) betyr at aksjene ikke er børsnotert men “kun” er listet på en markedsplass. Disse aksjene kan dermed ikke handles elektronisk, men må legges via meglerbordet vårt på telefon 23 33 30 23 (tastevalg 1) mellom kl. 15.30 og 22.00.

Sjekk prislisten for kurtasje på telefonhandel

Her er en oversikt over de mest populære OTC Pink aksjene akkurat nå:

Tencent Holding Ltd. (TCEHY)
Naspers Ltd. (NPSNY)
BYD Co., Ltd. (BYDDF)
Softbank Group (SFTBY)

Om OTC (unotert-handel)

OTC-aksjer i USA er altså aksjer som ikke er listet på NASDAQ eller NYSE. Selskapene er gjerne asiatiske eller europeiske som er såkalt sekundærnotert på en OTC-liste. Selskapene kan ofte være børsnotert i et annet land, men ønsker at aksjen skal være lettere tilgjengelig for utenlandske investorer (uten å notere seg på Nasdaq eller NYSE).

Merk! Vi tilbyr ikke handel i aksjer som er definert som Penny-stocks eller notert på OTC Grey.

Se hva du kan handle og ikke på otcmarkets.com

Penny Stocks

Penny stocks er et begrep om aksjer som handles til en lav kroneverdi. En lav kroneverdi gjør ofte det prosentvise potensialet større. At man også får flere aksjer for mindre penger gjør at dette er populære aksjer for spekulanter. Ofte er det aksjer som har falt mye som ender opp som Penny Stocks. Risikoen i disse anses som regel å være høy.

Se nettkurs om handel i Norske unoterte aksjer:

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
06.09.2018 08:41

Hei.

Merk! Vi tilbyr ikke handel i aksjer som er definert som Penny-stocks eller notert på OTC Grey.

Hva er grunnen til at dere ikke kan tilby kundene deres dette?