Gå til hovedinnhold

Investeringsstrategier, helsetrender og sparing: høydepunkter fra årets Kvinnekveld 2024.

I slutten av April hadde vi gleden av å samle over 200 Nordnet Female Network medlemmer på Oslo Event Hub. Kvelden var fylt med engasjerende samtaler, og vi gleder oss over den store interessen og engasjementet for sparing og investering i vårt nettverk!

I slutten av april hadde vi gleden av å samle over 200 Nordnet Female Network medlemmer på Oslo Event Hub. Kvelden var fylt med engasjerende samtaler, og vi gleder oss over den store interessen og engasjementet for sparing og investering i vårt nettverk!

På scenen hadde vi gleden av å lære mer om Else Sundfør @investnorway sin inspirerende reise innen sparing og investering, som i samtale med vår egen spareøkonom Bjørn Erik Sættem kunne by på personlige erfaringer og refleksjoner rundt investesteringsstrategier.

Deretter intervjuet Nordnet Norges leder Mari Rindal Øyen, forvalter Benedicte Kilander Bakke fra DNB Bioteknologi og DNB Healthcare. Samtalen berørte spennende temaer som helsetrender, kvinnehelse og helseteknologi. Du finner begge samtalene på Spotify her og som video på Youtube her.
De av dere som deltok vet også at vi rundet av kvelden med en paneldebatt om langsiktig sparing og investering. Opptaket av denne diskusjonen vil være tilgjengelig nærmere sommeren.

Vi hadde også en konkurranse gående gjennom kvelden, og vil gjerne gratulere Maja Dzafic som stakk av med seieren. Takk til alle som deltok i konkurransen! Det motiverer oss å se hvor mange som engasjerer seg og ser verdien av kunnskapsdeling og fellesskap.

En stor takk til alle som deltok på årets kvinnekveld, og til deg som er medlem av Nordnet Female Network. Sammen skaper vi et inkluderende miljø der vi kan fortsette å utforske sparing og investering sammen. Skulle du ha noen tilbakemeldinger eller ideer som vi kan ta med oss videre for å styrke nettverket vårt, så hører vi gjerne fra deg.

Vi gleder oss til neste Nordnet Female Network samling!

Nordnet Female Network


Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer