Gå til hovedinnhold

Heimdal Fondene er nå på Nordnetbloggen

Heimdal Fondene har vært tilgjengelige for handel på Nordnet-plattformen siden januar 2020. Heimdal Fondene forvaltes av Heimdal Forvaltning som er lokalisert i Stavanger. Vi er et uavhengig privateid fondsselskap. Etne Sparebank, som er vår største eier, distribuerer også våre fond.

Vi har i dag fire fond hvorav et aksjefond og et høyrentefond samt to kombinasjonsfond. Alle fondene ble startet opp i 2017, mens dagens forvaltere startet opp i 2019.

Aksjefondet Heimdal Tinde har i dag investert halvparten av fondets midler i Norge, mens de øvrige midlene er plassert i Norden, Vest-Europa og USA. Fondet hadde i 2020 en avkastning på 11,4% mot referanseindeksen på 10,3%. Referanseindeksen er 50% fondsindeksen på Oslo Børs og 50% verdensindeksen utbyttejustert i NOK.

Høyrentefondet ga i fjor en avkastning på 9,2% og har siden oppstart i 2017 gitt en gjennomsnittlig årlig avkastning på over 7%. Heimdal Høyrente investerer hovedsakelig i norske obligasjoner med flytende rente. Fokuset er å investere i solide selskaper med god lønnsomhet.

Våre to kombinasjonsfond Heimdal Jorde og Heimdal Vidde består henholdsvis av 70% Heimdal Høyrente og 30% Heimdal Tinde, mens Heimdal Vidde er 50/50 i Tinde/Høyrente.

Vi har de siste to årene hatt en sterk vekst i forvaltningskapitalen. I første kvartal 2019 var forvaltede midler på i overkant av 200 millioner kroner, mens vi i dag forvalter i underkant av en milliard kroner.

Vi vil fremover bidra med innlegg til Nordnetbloggen knyttet til aktuelle tema innen fondsparing, samt kommentarer omkring enkeltinvesteringer.

Ønsker du å vite mer om Heimdal Fondene se Nordnet eller Heimdal Fondene.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer