Velkommen til Nordnet.

Nå får du strømmende realtidskurser gratis ut året på den nye nettsiden

Siste nytt hos oss.

BLI MEDLEM AV SHAREVILLE

Følg de som gjør det beste for seg selv. Det kan lønne seg.

Aksjeinspirasjon.

Finn aksjer innen ulike kategorier for å finne dine favoritter. Kjøp og selg aksjer fra USA, Canada, Tyskland, Norge og resten av Norden.

→ Få inspirasjon

Fondsinspirasjon.

Få oversikt over fondene du kan investere i, eller få hjelp til å finne fondene som passer deg med rådgivningstjenestene våre.

→ Få inspirasjon

Shareville.

Få inspirasjon og tips om investeringer i realtid fra dokumentert fremgangsrike investorer. Shareville er Nordens største nettverk av influencere innen sparing og investering. Bli med du også. Helt uten kostnader.

→ Mer om Shareville

Pensjon.

Pensjon er din fremtidige lønn, og muligens den viktigste sparingen du har. Få hjelp til å starte pensjonssparingen eller samle den på ett sted.

→ Mer om pensjonssparing

Last ned Nordnet-appen.

Følg med på investeringene og kontoene dine på mobilen eller nettbrettet. Skreddersy din egen nyhetsfeed og få varsler om dine kjøpsordrer og transaksjoner. Det koster ingenting å laste ned eller bruke appen.

Nå også tilgjengelig i Dark Mode!

Badges

Disclaimer.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.