Velkommen til Nordnet.

Nå får du strømmende realtidskurser gratis ut året på den nye nettsiden

Aksjeinspirasjon.

Finn aksjer innen ulike kategorier for å finne dine favoritter. Kjøp og selg aksjer fra USA, Canada, Tyskland, Norge og resten av Norden.

→ Få inspirasjon

Fondsinspirasjon.

Få oversikt over fondene du kan investere i, eller få hjelp til å finne fondene som passer deg med rådgivningstjenestene våre.

→ Få inspirasjon

Shareville.

Få inspirasjon og tips om investeringer i realtid fra dokumentert fremgangsrike investorer. Shareville er Nordens største nettverk av influencere innen sparing og investering. Bli med du også. Helt uten kostnader.

→ Mer om Shareville

Pensjon.

Pensjon er din fremtidige lønn, og muligens den viktigste sparingen du har. Få hjelp til å starte pensjonssparingen eller samle den på ett sted.

→ Mer om pensjonssparing

Last ned Nordnet-appen.

Følg med på investeringene og kontoene dine på mobilen eller nettbrettet. Skreddersy din egen nyhetsfeed og få varsler om dine kjøpsordrer og transaksjoner. Det koster ingenting å laste ned eller bruke appen.

Nå også tilgjengelig i Dark Mode!

Badges

Disclaimer.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.