Gå til hovedinnhold

Ta sparingen til neste nivå.

Aktuelt hos Nordnet.

Boliglån

Boliglån.

Vi lanserer et av Norges billigste boliglån for Private Banking-kunder! Lanseringen skjer i løpet av sommeren, men du kan melde deg på interesselisten allerede nå. Produktet vil hovedsakelig være rettet mot Private Banking- og formuende kunder. Renten du får på lånet vil avhenge av hvor mye kapital du har hos Nordnet.

→ Boliglån

London stock exchange

Pensjon er din fremtidige lønn.

Når du blir pensjonist endrer inntektene dine seg - noe som gjør pensjonssparing til ditt livs viktigste sparing. For selv om pensjon føles lenge til i dag så er det nå du legger grunnlaget for din fremtidige lønn. Med pensjonssparing hos Nordnet gir du pensjonen din større sjanse til å vokse.

→ Spar til pensjon

Siste nytt fra Nordnetbloggen.

Månedlig sparing - helt automatisk.

Sett sparingen din på autopilot med en månedlig spareavtale i fond. Opprett automatisk trekk fra din konto hver gang lønnen kommer inn. På den måten reduserer du risikoen for å investere på et dårlig tidspunkt og vil over tid nyte godt av rentes rente-effekten.

→ Spareavtale i fond

Prisliste.

Det er kostnadsfritt å bli kunde hos Nordnet. Hos oss slipper du skjulte eller unødvendige avgifter. Du kan til enhver tid se hva du betaler for våre tjenester i prislisten.

→ Prisliste

Tips og inspirasjon.

Å starte sparing i aksjer og fond kan bli din beste investering noensinne. Vi hjelper deg med å komme i gang.

Nordnet startsida aktieinspiration

Aksjeinspirasjon.

Nordnet startsida aktieinspiration

Fondsinspirasjon.

Nordnet startsida aktieinspiration

Shareville.

Pensjon.

Få mer ut av investeringene dine.

Målet vårt er å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes med investeringene.

Private Banking.

Hos oss slipper du faste, skjulte eller unødvendige avgifter. I stedet får du tilgang til smarte verktøy og personlig service som gjør det enklere for deg og ta kontroll over pengene dine.

→ Les mer om Private Banking

Nordnet Markets.

Børshandlede produkter åpner dørene til verdens finansmarkeder og muliggjør direkte eksponering mot en rekke aktivaklasser – med og uten gearing. Spekuler i både opp- og nedgang og handle kurtasjefritt ved ordrer over 1000 kr.

→ Mer om Nordnet Markets

Så raskt kan pengene dine vokse.

Se hvor raskt pengene dine kan vokse. Det går raskere enn du tror, hvis du tar makten over egen sparing.

Total sparing

Beregningen skal gi deg et eksempel på hvordan regelmessig sparing kan få pengene dine til å vokse over tid. Beregningens resultat utgjør ikke en garanti, et råd eller anbefaling. Beregningen er en forenkling av virkeligheten.

I beregningen har vi kun tatt hensyn til et begrenset antall parametre:

  • startbeløp
  • månedlig sparebeløp
  • sparing over antall år
  • forventet avkastning per år

*Det er ikke mulig å si på forhånd hvor stor avkastningen blir i virkeligheten da avkastningen i beregningen kun er en antakelse. Sparing og avkastning påvirkes av en rekke faktorer, eksempelvis markedsutviklingen, sammensetningen av porteføljen din, inflasjon, skatteeffekter, valutakurser og avgifter, som vi ikke har tatt hensyn til i beregningen. Beregningen er ikke basert på noen bestemt måte å spare på. På nordnet.no finner du historisk avkastning på både individuelle verdipapirer og indekser. Legg merke til at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både stige og falle i verdi, og det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Vi reserverer oss for eventuelle feilskrivinger eller feilaktige beregninger som kan forekomme.

Red dot winner logo white

Én app.
Alt du trenger.

Få full oversikt over investeringene dine. Handle aksjer og fond og følg utviklingen på verdens børser.

Badges
App image