Heimdal Jorde

Kombinasjonsfond, NOK Forsiktig
Utvikling 1 år+ 7.62 %
Morningstar rating
Morningstars rating måler fondenes risikojusterte avkastning justert for avgifter. Fondene rangeres relativt mot hverandre innenfor Morningstars egne kategorier. Du kan lese mer om Morningstars metode for å rangere fondene under ”Om oss” og ”Morningstar Rating” på www.morningstar.no. Morningstar Rating viser hvordan et fond historisk har utviklet seg, og bør ikke betraktes som en kjøps eller salgsanbefaling.
Morningstar sustainability rating
Fondene kategoriseres av Morningstar på bakgrunn av underliggende investeringer og investeringsstil. Aksjefondene kategoriserer etter sektorer og regioner, mens rentefondene kategoriseres etter valutaeksponering og rentepapirenes varighet. Morningstars kategorisering er lik på tvers av Europa, og kan avvike noe fra Verdipapirfondenes Forenings Kategorisering.
Risiko (volatilitet)
Mål på hvordan avkastningen varierer over tid. Volatiliteten angis i prosent på årsbasis. En høy volatilitet innebærer høyere risiko, men da er samtidig muligheten for høy avkastning større.
1
2
3
4
5
6
7
Siste NAV/Kurs (13.2.2020)
NAV er den kursen du kjøper og selger andeler for eksklusive avgifter. NAV står for Netto andelsverdi ( Net Asset Value) og beregnes hver dag av fondene ved å dele fondets totale formue på antall andeler.
114.42 NOK
Dagens kursendring
+ 0.06 %
Sammenlign
Stopptid
Du må ha sendt din ordre før dette tidspunktet for at din ordre skal bli plassert.
08:30
Minimumskjøp
100 NOK
Årlig avgift
1.1 %
Hvorav forvaltningskostnad
1.1 %
Resultatsbasert avgift
Belåningsgrad
0 %
He
Heimdal Jorde

Heimdal Jorde er et indeksuavhengig kombinasjonsfond og kan investere i norske og utenlandske UCITS og non-UCITS verdipapirfond samt andre finansielle instrumenter. Fondet har normalt en aksje-andel på 30 prosent og en rente-andel på 70 prosent. Investeringene består i hovedsak av aksje- og rentefond, for tiden fond som er forvaltet av Heimdal Forvaltning AS. Fondet kan også investere i andre noterte og unoterte verdipapirfond og andre finansielle instrumenter. Aksjeandelen skal normalt ligge innenfor 25-35 prosent av fondets totale verdi.

ISIN
NO0010792294
Kategori
Kombinasjonsfond, NOK Forsiktig
Belåningsgrad
0 %
UCITS
Nei
Fondets startdato
15. mai 2017
Prospekt og nøkkelinformasjon

Forvalter

Ansvarlig forvalter
Erik Hagerup
Forvaltet fondet siden
1. juni 2019
Heimdal Forvaltning ASLøkkeveien 1074002 Stavanger
+4751111755http://www.heimdalfondene.no
Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.Les mer