Gå til hovedinnhold

Norsk familieøkonomi.


For deg som er medlem i Norsk Familieøkonomi.

Som medlem av Norsk Familieøkonomi får du svært gunstige VIP-priser på blant annet kurtasje og belåning.

Som Nordnet-kunde får du også:

Inspirasjon til å finne de beste investeringene
Bruk det sosiale nettverket vårt Shareville og se titusener av ekte investorers porteføljer. Du kan også melde deg på noen av våre mange kostnadsfrie nettkurs og -møter. Vil du investere i fond kan du bruke Nordnet One og få forslag til skreddersydde fondsporteføljer.

Få oversikt over markedet
Nordnetbloggen kan du lese daglige oppdateringer fra forskjellige finansbloggere. Du kan også følge #pengepodden, en podcast om spørsmål som påvirker lommeboken din. Hver torsdag kommer en ny utgave av #pengepodden investor og annenhver tirsdag slippes en ny episode av #pengepodden sparing.

Få oppdateringer fra våre eksperter
Hold deg oppdatert og la deg inspirere av vår spareøkonom eller følg med på markedsoppdateringer fra vår investeringsøkonom.

Slik får du fordelene dine:

  • Åpne en Nordnet-konto med BankID og logg inn.

  • Send oss medlemsnummeret ditt hos Norsk Familieøkonomi når du er innlogget.

  • Vi registrerer deg med fordelene dine og du kan begynne å investere.

Åpne konto

Invester i fond.

Som kunde hos Nordnet kan du kjøpe og selge fond gratis. Få tips fra fondsrådgiveren når du skal velge fra over 800 fond. Fondsrådgiveren hjelper deg også med til å finne rett risikonivå for sparingen din.

Finn ut mer om Fondsrådgiveren
section_norskfamilieokonmi_fundguidence.png

Handle aksjer.

Hos Nordnet kan du handle på børsene i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, USA og Canada. Bruk det sosiale investeringsnettverket Shareville for å dele erfaringer og bli inspirert av investorene med best avkastning

Få en oversikt over aksjene på Oslo Børs
Shareville_iPhoneX_mockup_18.png

Spar til pensjon.

Gjør det enklere å lage en sparestrategi ved å samle alt på ett sted. Når du begynner å spare til pensjon hos oss står du fritt til å investere i en av de ferdige fondsporteføljene våre eller til å selv velge aksjer og fond fra flere markeder. Hvis du allerede har begynt sparingen hos en annen aktør hjelper vi deg gjerne med å flytte dette til oss.

Finn ut mer om pensjon hos Nordnet
section_norskfamilieokonmi_pension.png