Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 41 – 2021 #NSKOG

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 41 – 2021#NSKOG

I ukens WebTV ser vi på det tekniske bildet av OSEBX og en handelsmulighet i Norske Skog. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 11. oktober

Det ble en svak stigning i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1167 poeng, noe som er en oppgang på 0.5 prosent. For uken som helhet viste indeksen en svak en endring på +0.3 prosent.

Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det er motstand ved 1175 poeng på kort sikt. Ved reaksjoner tilbake, er det støtte ved 1140 poeng.

Investtechs kortsiktige hausseindeks ligger på 52 poeng. Den langsiktige hausseindeksen er på 57 poeng. Dette indikerer at det nå er omtrent jevnt mellom optimister og pessimister blant de kortsiktige investorene på Oslo Børs, mens det er en liten overvekt av optimister på lang sikt.

Den siste måneden er det meldt 133 handler fra innsiderne på Oslo Børs. På månedsbasis er kjøpsandelen på hele 92 prosent. Innsiderne signaliserer sterk tro på kursoppgang i egne selskaper.

Småselskaperhar i gjennomsnitt gjort det svakt i perioden august til oktober. Forskjellene mot de andre månedene av året er ikke større enn at det ligger innenfor statistiske usikkerhetsmarginer, men det er likevel et svakt negativt moment.

Konklusjon: Oslo Børs anses svakt positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden, men nå å ha en større andel av store selskaper i porteføljen enn ellers i året.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl

Ukens aksje: Norske Skog

Norske Skog ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Kursen har reagert tilbake etter et mulig falskt brudd på en rektangelformasjon. Etablert notering over 36.71 kroner vil igjen gi nye positive signaler til aksjen, mens brudd på motsatt side av formasjonen vil være et sterkt salgssignal.Aksjen har støtte ved cirka 34.80 kroner og motstand ved cirka 38.00 kroner.Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer