Gå til hovedinnhold

Vil du bli med på Nordnet-laget?

Nordnet har hatt god vekst i mange år, men vi er sultne på mer. For å møte våre ambisiøse mål for fremtiden er vi prisgitt dyktige medarbeidere. Og det er her du kanskje kommer inn i bildet?

For å styrke vårt norske team søker vi nå 3 nye kolleger. Du kan lese mer i detalj om jobbstillingene og søke på Finn.no.

  • Spareøkonom. Dette er en rolle som skal jobbe parallelt med vår Investeringsøkonom, Tom Hauglund. Der Investeringsøkonomen snakker om aksjer, børs og trading, så snakker  Spareøkonomen om sparing, fond og pensjon. Les mer om stillingen her.
  • Prosjektleder/Forretningutvikler. Vi søker kontinuerlig å forbedre tilbudet til kundene våre. Vi trenger en person som kan jobbe med alle produkt-, prosess,- og forbedringsprosjekter for Nordnet i Norge. Les mer her.
  • Salgs- og markedssjef. For å vokse antallet nye kunder, og for å gjøre eksisterende kunder enda mer lønnsomme trenger vi en ambisiøs, fremoverlent salg- og markedssjef som brenner for målrettet salg og digital markedsføring. Les mer her.

Vil du være med å forandre bank- og finansbransjen, og bidra til at Nordnet blir førstevalget for sparing og investering i Norge? Da håper jeg å høre fra deg 😉 Om det ikke passer for deg, setter vi pris på om du deler det glade budskap, eller kanskje tipser en god venn eller kollega som det kan være aktuelt for.

/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
20.06.2017 21:14

Veldig bra, Anders & Co. Dette har jeg savnet en stund. Lykke til!