Gå til hovedinnhold

Ukesoppdatering: kraftig fall på børsen

Gruppebilde

Det har vært et kraftig fall i børsene den siste uken, og Verdi NTNU sin portefølje har vært påvirket av dette. Med et fall i porteføljen på ca. 3% er dette en av de verste ukene så langt i konkurransen.

Cadeler og Salmar er noen av de største taperne i porteføljen, med fall på godt over 8%. Vi tror dette skyldes det brede fallet på børsen den siste uken, og vi vet fortsatt at de er gode selskaper Begge er kvalitetsselskaper med gode utsikter, så om det skjer kortsiktige svigninger klarer vi å være tålmodige.

AF Gruppen falt 3% denne uken, selv etter flere positive nyheter om nye kontrakter.

AqualisBraemar LOC falt kun 1.5%, uten noen negative nyheter om selskapet.

Forrige uke kjøpe vi Totens Sparebank og Sparebank1 SMN for å ha noen stabile aksjer i porteføljen i tilfelle det ville være børsuro mens gruppen hadde juleferie. Denne strategien har ikke fungert spesielt bra denne uken, men i løpet av den neste måneden tror vi det fortsatt vil vise seg å ha vært en smart strategi hvis det skulle komme en større korreksjon. De falt henholdsvis to og fire prosent.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer