SEB Norway Focus Fund – Et av de beste norske aksjefondene fyller år!

Den 1. mars feiret SEB Norway Focus Fund 2 år, med over 50 % avkastning siden oppstarten. 2017 ble et godt år for norske aksjer, og en av vinnerne blant norske aksjefond var SEB Norway Focus Fund. I 2017 toppet fondet rangeringen over norske aksjefond, og kunne vise til en avkastning på 24,2 %.

Husk at historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning.
Bildene illustrerer utviklingen per 13.03.2018
Kjøp SEB Norway Focus Fund.

Fondets kursutvikling

Verdens finansmarkeder har gått inn i en periode med høyere volatilitet og geopolitisk risiko, og de norske markedene er ikke noen unntak. SEB Norway Focus Fund har allikevel klart imponerende 4,15 % avkastning hittil i år, mens Oslo Børs kun er opp 0,35 %. Dette har porteføljeforvalter Tommi Saukkoriipi klart med en spiss portefølje bestående av ca 20 kvalitetsselskaper, med solid balanse og god kontantstrøm. Forvaltningsteamet har lang erfaring både fra det norske og nordiske markedet. SEB Investment Management har en omfattende og velprøvd investeringsprosess som over tid har vist seg å levere en solid meravkastning til andelseierne.
Les mer om SEB Norway Focus Fund her.

Film om SEB Norway Focus Fund

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer