Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Ny sjef i Equinor & flom av Norwegian-aksjer

Du får høre mer om Equinors nye toppsjef, Norwegians utviklingen, og en markedsoppdatering fra våre økonomer, i denne #pengepodden-episoden. Mads og Bjørn Erik på plass i studio for diskutere den siste tidens hendelser i markedet.

Lytt til episoden.

Ny sjef i Equinor

På mandag ble det kjent at Anders Opedal tar over som konsernsjef i Equinor 2. november. Dette er etter Eldar Sætre som har hatt jobben i 6 år. Det var forventet at dette skulle skje i forbindelse med andrekvartalstallene i juli, men ble noe senere annonsert. Du får høre mer om hva Mads og Bjørn Erik tror om denne ansettelsen, og hvordan dette vil påvirke Equinor fremover.

Styreleder Jon Erik Reinhardsen beskriver den nye sjefen slik: «en mann som er særdeles godt likt internt, samt at han er den første ingeniøren som tar over styringen». I episoden får du høre mer om hva Bjørn Erik og Mads mener om nyansettelsen, og hvordan han skal lede selskapet i det grønne skiftet.

Norwegian-aksjer i markedet

Mandag 10. august ble ytterligere 1 mrd aksjer i Norwegian frigjort for handel. Dette tilsvarer 28 % av selskapets tidligere aksjebeholdning (3,6 mrd aksjer). Dette er bølge 2/4 annonserte slipp av nye aksjer. Du får høre mer om hva økonomene tror om videre utvikling i selskapet, og hva som vil skje når ytterligere aksjer frigjøres i markedet i løpet av oktober og desember. Du får også vite mer om hvordan coronasituasjonen har preget selskapet, og hvor mange Nordnet-kunder som sitter investert i NAS.

Sjekk ut forrige episode av #pengepodden: IT-gigantenes maktmisbruk & Teslas himmelferd

Abonner via RSS

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer