Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 86 – Aksjeplukking og børsutsikter med Jarle Sjo

Anders Skar har besøk av Jarle Sjo, forvalter hos DNB Asset Management. Jarle har jobbet med aksjer i over 22 år både som analytiker og forvalter. Denne gangen blir det blant annet snakk om hvordan Jarle screener markedet og plukker aksjer, hva som kjennetegner kvalitetsaksjer og forventningene til børsåret 2017.  Du får også to spennende aksjetips fra Jarle – én solid aksje, og én potensiell børsrakett.

Dette er Jarle Sjo

Bli bedre kjent med Jarle Sjo, også tidligere kalt «Frontline dødaren». Jarle forteller mer om hvordan det er å jobbe som forvalter, fordelene ved å ha en bakgrunn som analytiker når du forvalter en aksjeportefølje, og litt om livet som en verdiinvestor.

Investeringsprosess

(Fra 08:47) Hør hvordan Jarle screener markedet, analyserer selskaper og plukker aksjer – med andre ord, hvordan investeringsprosessen hans er. Lær mer om hva som kjennetegner kvalitetsselskaper, og hvordan du styrer porteføljen din og håndterer risiko.

Børsåret 2017

(Fra 28:39) Hvilke forventinger har Jarle til børsåret 2017? Hør mer om mulige triggere og potensielle utfordringer i året som kommer. De går også nærmere inn på avkastningen på small-cap vs. large-cap, og bransjeutsiktene for olje, fisk, finans, helse, teknologi og råmaterialer.

Én trygg og én risky

(Fra 49:12) Jarle kommer med sine beste tips om en trygg, solid aksje med potensial, og et litt mer risikabelt veddemål som potensielt kan bli en børsrakett.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer