Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 121 – 5 myter om utbytte og boligprisfall

I denne episoden får du blant annet høre mer om utbytte på aksjer, eiendomspriser og Norwegian Air Shuttle. Vi har besøk av fondsforvalter Thomas Nielsen fra ODIN Forvaltning. Thomas deler noen tanker om utbytte, noe mange synes er et viktig premiss for å eie en aksje. Thomas forvalter fondet ODIN Eiendom og du får høre mer om fallende eiendomspriser og tips til gode eiendomsaksjer. Det blir også snakk om den siste tids utvikling i Norwegian-aksjen og Bjørn Kjos sitt massive innsidekjøp.

5 myter om utbytte

Mange er opptatt av utbytte på grunn av lave renter. Pengepodden-gutta går gjennom Thomas’ 5 myter om utbytte. Blant annet mener Thomas at aksjer med høye utbytter får en kunstig høy pris.

Fallende priser i eiendom

Eiendomsprisene opptar mange. Som forvalter i ODIN Eiendom deler Thomas sine tanker om den siste tidens prisfall. Han ser mer positivt i Sverige enn i Norge og gir deg noen aksjetips på selskaper han mener er gode kjøp i sektoren.

Lytterspørsmål

Via Shareville har en oljearbeider gitt «landsøkonomen» Tom sine tanker om hva han mener må til for å få et oppsving for Prosafe. Her snakker vi kompetansedeling. I tillegg bidrar Thomas på et spørsmål om hvorfor prisingen på retail-aksjer er så mye høyere i Norden fremfor i USA.

Norwegian Air Shuttle

Mye har skjedd i Norwegian siden sist Thomas var gjest i #pengepodden. Han tar oss gjennom sitt syn på den siste tids utvikling. Vi venter i spenning på Q3. Lytt til Pengepodden for å få med deg Thomas sine tanker om Kjos sitt innsidekjøp.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer