Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2022, uke 43

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Lunsjwebinar med Investtech

Investtech har gleden av å invitere til lunsjwebinar i teknisk aksjeanalyse tirsdag 1. november og onsdag 2. november. Webinaret er todelt og det vil under sendingene være mulighet for å stille spørsmål i chat-funksjonen. Vi ser på ulike analyseindikatorer og hvordan man plukker vinneraksjer.

Les mer og meld deg på her:

Norden topp 10 – 2022, uke 43

Torsdag 27. oktober 2022 er det fire nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av to svenske, seks norske, to danske og ingen finske aksjer.

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.Panoro Energy(PEN.OL)- 26. okt 2022. Siste sluttkurs: 34.04 (0.84)

Panoro Energy ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 32.70 kroner. Videre oppgang til 42.75 kroner eller mer er signalisert.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 32.80 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 32.80 kroner ved reaksjoner tilbake.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet.RSI over 70 viser at momentumet i aksjen er sterkt positivt på kort sikt. Investorer har stadig gått opp i pris for å få kjøpt aksjen, noe som indikerer økende optimisme og at kursen skal fortsette opp.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.Flex LNG Ltd(FLNG.OL)- 26. okt 2022. Siste sluttkurs: 342.2 (-9.8)

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Flex LNG Ltd og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Kursen har reagert tilbake etter et mulig falskt brudd på en rektangelformasjon. Etablert notering over 348 kroner vil igjen gi nye positive signaler til aksjen, mens brudd på motsatt side av formasjonen vil være et sterkt salgssignal.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 310 kroner og videre oppgang er dermed signalisert.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.Wallenius Wilhelmsen(WAWI.OL)- 26. okt 2022. Siste sluttkurs: 70.35 (0.3)

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Wallenius Wilhelmsen og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Glidende snitt-indikatoren har gitt kjøpssignal. Dette signaliserer isolert sett videre oppgang, men tregheten til indikatoren gjør at man ofte går glipp av mye av oppsiden. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 68.00 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt positivt, med RSI over 70. Det indikerer økende optimisme hos investorene og videre kursoppgang for Wallenius Wilhelmsen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer