Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2021, uke 23

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Norden topp 10 – 2021, uke 23

Torsdag 10. juni 2021 er det fire nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av seks svenske, ingen norske, tre danske og en finsk aksje.

Se ukens markedsrapport fra Investtech her >>

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.TRATON SE(8TRA.ST)- 9. jun 2021. Siste sluttkurs: 275.2 (1.8)

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i TRATON SE og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 267 kronor. Videre oppgang til 300 kronor eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 256 kronor.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.New Wave B(NEWAB.ST)- 9. jun 2021. Siste sluttkurs: 103.4 (1)

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i New Wave B og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 63.00 kronor.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet.RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.Rockwool International B(ROCKB.CO)- 9. jun 2021. Siste sluttkurs: 3058 (-31)

Rockwool International B ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Aksjen har tatt ut objektivet ved 3091 kroner etter brudd på en dobbel-bunn-formasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 2840 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 2840 kroner ved reaksjoner tilbake.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer